én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE sælger sønderjysk stortalent til Spezia

Annonce

16-årige Julius Beck har tiltrukket sig stor interesse fra en række udenlandske klubber, og Haderslev-knægten, der har fået hele sin fodboldopdragelse i HFK, har nu valgt, at det skal være i italienske Spezia, at han skal fortsætte den gode udvikling.

Den 9. maj i år tiltrak Julius Beck sig stor opmærksomhed, da han debuterede i 3F Superligaen som den tredje yngste spiller nogensinde.

Siden har der været stor interesse omkring Haderslev-knægten, der har fået hele sin fodboldopdragelse i HFK, og flere store klubber i Europa har vist interesse for Beck, der også har været anfører for det danske U16-landshold.

Nu har Julius Beck valgt, at det skal være i italienske Spezia, at han skal fortsætte den gode indvikling, han har været inde i. SønderjyskE og Spezia har indgået en handel, der sender et betydeligt millionbeløb til Haderslev her og nu, men som også giver store fremtidige indtjeningsmuligheder for SønderjyskE.

Adm. direktør i SønderjyskE Fodbold, Jonas Lygaard, er stolt af salget af det lokale stortalent.

– Det er med stolthed, at vi nu sælger en ægte sønderjyde med et stort Haderslev-hjerte til vores italienske søsterklub. Julius Becks store talent er åbenlyst for enhver, og der har derfor også været ekstraordinær interesse for ham fra nogle af de største klubber i Europa. Det er et skulderklap til alle i og omkring SønderjyskE og HFK for det fantastiske ungdoms- og akademiarbejde, der gør, at vi nu kan sælge Julius Beck til en Serie A-klub for et millionbeløb samtidig med, at vi har sikret os en betydelig andel af et eventuelt senere videresalg.

– Vi har et stærkt bånd til Spezia igennem vores ejerskab, og med salget bliver Julius Beck dermed i vores fodboldfamilie, hvilket gør, at vi kan følge hans udvikling på nærmeste hold. Spezia har virkelig vist stor interesse for ham, og de har bejlet til ham længe, og vi kender gennem vores tætte samarbejde folkene i Italien så godt, at vi ved, at de vil tage sig godt af ham og udvikle ham yderligere i et stærkt talent-setup. Vi ønsker ham alt det bedste i Spezia, og så håber vi da på, at han kommer hjem og spiller i SønderjyskE-trøjen igen senere i karrieren, siger Jonas Lygaard.

Julius Beck ser frem til at tage hul på det italienske eventyr.

– Jeg har haft en fantastisk tid i både HFK og SønderjyskE, og det er svært at sige farvel til den klub, hvor jeg har været altid, men jeg er også glad og stolt over min kontrakt i Spezia. Det er mit første klubskifte, og jeg ser meget frem til de kommende udfordringer i Italien.

– Spezia er en utrolig spændende klub, som har udvist stor interesse i at få mig til klubben, og det er en fed følelse, at det nu er kommet på plads. Det er en klub, der minder meget om SønderjyskE, og som er drevet af de samme værdier, så på den måde minder det om det, jeg er vant til, og jeg glæder mig til at komme i gang dernede, siger Julius Beck.

16-årige Beck nåede at spille tre kampe for SønderjyskE i denne omgang.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke