én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE lejer Emil Kornvig i Spezia

Annonce

SønderjyskE Fodbold lejer Emil Kornvig i søsterklubben Spezia Calcio, som netop har købt den danske midtbanespiller i Lyngby Boldklub.

SønderjyskE Fodbold har forstærket midtbanen med tilgangen af Emil Kornvig.

Den 21-årige midtbanespiller er netop blevet solgt fra Lyngby Boldklub til Spezia Calcio, og den italienske Serie A-klub har herefter udlejet Kornvig til SønderjyskE for resten af denne sæson.

Spezia Calcio og SønderjyskE Fodbold ejes begge af Platek-familien, og udlejningen understreger det gode samarbejde de to klubber imellem.

Emil Kornvig fik sit gennembrud i 3F Superligaen i foråret, hvor han var i aktion i næsten alle Lyngbys kampe, og han blev efterfølgende udtaget til U20-landsholdets kampe i juni, hvor han blandt andet scorede mod Argentinas U23-landshold – i øvrigt efter et oplæg fra SønderjyskE’s Emil Frederiksen.

Kornvig er en central midtbanespiller, der er meget dynamisk og arbejder godt felt til felt. Han er fysisk stærk og god på bolden, og han er dygtig til at bevare roen i pressede situationer.

Direktør i SønderjyskE Fodbold, Jonas Lygaard, glæder sig over, at det har været muligt at tilknytte en eftertragtet spiller som Emil Kornvig.

– Det er en fantastisk nyhed, at vi kan præsentere et af de største danske talenter i Emil Kornvig som ny SønderjyskE-spiller. Han passer perfekt ind i vores nye aktive spillestil og vil komplementere vores nuværende trup, samt øge niveauet til både træning og kamp.

– Det er en meget speciel dag for SønderjyskE, da det er første gang, vi direkte i offentligheden kan påvise værdien af vores udenlandske samarbejdsklubber. Vi har længe været bevidste om denne værdi, men beviset er nu klart, efter vi har kunne tilknytte en eftertragtet spiller som Emil Kornvig til vores fodboldfamilie. Det er en unik mulighed for både spiller og klub, og vi ser meget frem til, at han nu kan udvikle sine kvaliteter yderligere i klubben, siger Jonas Lygaard.

Emil Kornvig glæder sig over kontrakten, hvor han skal modnes yderligere i SønderjyskE, inden han skal være klar til Serie A næste sommer.

– Jeg kan rigtig godt lide denne model. Jeg kommer til SønderjyskE, hvor jeg skal udvikle mig yderligere og få noget læring og mere hår på brystet, så jeg kan få noget mere rutine, inden jeg skal ud i den store verden og spille. Jeg synes, det her er et spændende projekt, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af SønderjyskE, så jeg glæder mig til at komme i gang, siger Emil Kornvig.

Den nye midtbanespiller når ikke med til aftenens kamp mod Vejle Boldklub, men han træner med i SønderjyskE nu og vil være klar til kamp næste mandag mod FC Nordsjælland.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke