Søg

SønderjyskE jagter overlevelse

Rasmus Andersen, 13. april 2018, kl. 9:26

677

Af Rasmus Andersen

I morgen aften gæster Lyngby BK Sydbank Park, når vi tager hul på 3. runde i nedryknings gruppespil 2.

Lyngby BK kommer til Sønderjylland med en lang stime kampe uden sejr. Faktisk skal vi helt tilbage til 16. oktober 2017, da Lyngby BK slog AGF på udebane. Derfor er det et Lyngby BK mandskab, der er sultne efter sejr.

SønderjyskE kommer direkte fra en sejr mod Randers FC, hvor Mads Hvilsom blev matchvinder. Den præstation vil Hvilsom helt sikkert være opsat på at gentage mod Lyngby BK. En sejr mod Lyngby BK vil betyde, at SønderjyskE kan fejre overlevelse for tiende sæson i streg.

Hold øje med deres mand:
Jeppe Kjær
Den lille lynhurtige angriber lavede begge mål i seneste runde, da Lyngby BK hentede 2-2 mod OB på hjemmebane. Denne gang er det dog udebane, hvor Lyngby BK har tabt 4 af deres seneste 5 kampe. Skulle den stime dog brydes, kunne Jeppe Kjær være en af dem, der skal gøre forskellen. Han har en målnæse og kan placere sig de rigtige steder i feltet.

Hold øje med vores mand:
Mads Hvilsom
Hvis man vil se en mand, der arbejder indtil sidste energidråbe er brugt, så skal man blot holde fokus rettet mod SønderjyskEs nummer 27 i angrebet. Hvilsom arbejder på livet løs gennem hele kampen for at opfange de løse bolde og skabe et pres, der kan hjælpe vores midtbane. Derudover har Hvilsom også evnen til at komme i feltet, hvilket han blandt andet viste i seneste runde mod Randers FC. Hvilsom har også færdighederne til at hjælpe på kanten, når vi skal slå indlæg.

Kampsponsor: KRIFA

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Lige nu kan du få odds 1,52 på en SønderjyskE sejr, der vil betyde overlevelse for de lyseblå helte.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus