én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE inviterer veteraner til hyldest ved opgøret mod Silkeborg IF

I SønderjyskE er man gået helhjertet ind i årets veterankampagne, der på nationalt plan organiseres af DIF Soldaterprojekt.

SønderjyskE er gået stærkt ind i årets veterankampagne, da både Metal Ligaen og 3F Superligaen er nået til enighed med alle tilhørende klubber om, at vi med en fælles indsats kan gøre den største forskel. Dette betyder således, at SønderjyskE, som den eneste af de deltagense klubber, afholder hele to kampdag-events til fordel for rehabiliteringsarbejde med fysiske og/eller mentalt medtagne veteraner.

Spoler vi for en stund tiden tilbage til den 10/10, gæstede Herning Blue Fox Frøs Arena i Vojens til en ganske særlig anledning. De danske veteraner skulle hyldes, og der skulle hæves penge til det arbejde, der hver da ydes i idrætsforeninger, der er særligt målrettet veteraner, der er kommet hjem med ar på krop og sjæl.

Det blev på mange måde en mindeværdig aften, da adskillige veteraner, der havde gjort brug gjort af tilbuddet om gratis entré, først og fremmest kunne overvære en flot SønderjyskE-sejr på 5-3. Derudover blev der fra det fremmødte publikum sendt adskillige klapsalver mod veteranerne som et tydeligt tegn på en oprindelig taknemlighed for de tidligere soldaters flotte indsats for hele Danmark. Over kr. 33.000,- blev indsamlet på dagen og derudover blev en signeret spillertrøje doneret til auktion med det formål at lægge yderlige til den pulje, der ubeskåret går til foringsarbejde, der kommer udfordrede veteraner til gode.

Den SønderjyskE indsats for veteranerne stoppede dog langt fra der, da vi nu ser frem mod at gentage successen på Sydbank Park den 31. oktober. Her får vi ligeledes besøg fra det midtjyske, idet Silkeborg IF lægger vejen forbi Haderslev. Som det var tilfældet ved ishockeykampen, tilbydes alle veteraner og deres pårørende gratis entre til opgøret – der kræves blot tilmelding til DIF via mail: rom@dif.dk senest fredag 12.00. På kampdagen bliver alle veteraner taget i mod af en repræsentant fra selvsamme DIF, således at ingen føler sig rådvilde ved ankomst.

Med formålet om at indsamle endnu flere penge til det fantastiske rehabiliteringsarbejde, der ydes i landets idrætsforeninger, sælges der lodder til en konkurrence, hvor to heldige vindere må udvælge en af opgørets game worn trøjer, som de ønsker at få med hjem. Desuden sælges der ved merchandiseboden flotte pins, som kan hverves for blot kr. 50,-. Sammen kan vi altså sikre, at flere veteraner bliver del af de inkluderende og stærke fællesskaber, som vi selv kender fra bl.a. fodbolden.

Vi håber at hele den SønderjyskE familie vil møde op på stadion for at vise sin støtte og taknemmelighed til de, der har kæmpet for Danmark og vores alles frihed.

 

 

FAKTA

Kort om Veteran Match 2021

Formålet med Veteran Match 2021 er at hylde de danske soldaterveteraner og skabe gode rammer for at få dem ud på arbejdsmarkedet.

Bag Veteran Match 2021 står DIF, en lang række fodboldklubber fra Superligaen, 1. divisionsklubben Esbjerg, alle hold i Metalligaen samt en række kommuner.

Ambitionen er, at Veteran Match 2021 bliver en fast tilbagevendende begivenhed – over hele landet og i flere sportsgrene.

Hele Metal Ligaen deltager. Altså følgende klubber:
Aalborg Pirates, Esbjerg Energy, Frederikshavn Whitehawks, Herlev Eagles, Herning Bluefox, Odense Bulldogs, Rungsted Seier Capital, Rødovre Mighty Bulls og SønderjyskE

Alle Superliga-klubber samt 1. divisionsklubben Esbjerg deltager:
AAB, AGF, Brøndby, IF, Esbjerg, FC København, FC Midtjylland, FC Nordsjælland, OB, Randers FC, Silkeborg, SønderjyskE, Vejle og Viborg FF.

Følgende kommuner deltager:
• Aalborg
• Frederiksberg
• Frederikshavn
• Haderslev
• Herlev
• Herning
• Ikast-Brande
• København
• Odense
• Randers
• Rødovre
• Viborg
• Vejle

Annonce
Annonce

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke