én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter stort talent i FCN

Annonce

SønderjyskE Fodbold har lavet en toårig aftale med 17-årige Besar Ameti, der kommer til SønderjyskE fra FC Nordsjælland. Den unge midtbanespiller er i første omgang tiltænkt en plads på U19-ligaholdet.

SønderjyskE’s U19-ligahold får en markant forstærkning til næste sæson.

SønderjyskE har lavet en toårig aftale med Besar Ameti, der kommer til klubben fra FC Nordsjælland. Den unge midtbanespiller har desuden fået en del af sin fodboldopdragelse i B93.

Mohammed Hamad, der er Head of Coaching og rekrutteringsansvarlig i SønderjyskE Fodbold, glæder sig over, at det er lykkes at hente en talentfuld spiller, der tager hele vejen fra Nordsjælland til Sønderjylland.

– Vi har haft nogle gode møder omkring, hvordan vi sammen kan sørge for, at han fortsætter sin gode udvikling, og begge parter tror på, at vi i SønderjyskE har nogle forhold, der kan være med til at rykke ham yderligere. Det er en spiller med et stort potentiale, og vi glæder os til, at vi sammen skal lægge yderligere lag på hans udvikling.

– Han er en central midtbanespiller, der har en god sparketeknik og en god boldomgang. Han er meget hårdt arbejdende og en rigtig powerspiller, og som person er han ydmyg og vil passe godt ind i vores gruppe, siger Mohammed Hamad.

Besar Ameti ser frem til at rykke fra FC Nordsjælland til SønderjyskE Fodbold.

– Jeg er meget glad for mit skifte. Det bliver meget spændende for mig både på og uden for banen. Fodboldmæssigt kom SønderjyskE med et tilbud, som var spændende for mig, og på det personlige plan skal jeg lære at klare mig selv, uden mine forældre er ved min side, og den udfordring ser jeg frem til.

– Min ambition er i første omgang at komme til at spille fast på U19-ligaholdet, og forhåbentligt skal jeg med tiden op at træne sammen med Superligaholdet. Mit mål er, at jeg på sigt kan gøre mig fortjent til en forlængelse, så jeg kan slå igennem her i SønderjyskE, siger Besar Ameti.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke