Søg

SønderjyskE henter salgschef i eget hus

Jacob Ravn, 15. april 2019, kl. 7:30

Organisationen i Sønderjysk Elitesport A/S bliver styrket med ansættelsen af en salgschef, som er hentet i eget hus. Key Account Manager Jesper Danielsen bliver salgschef fra 1. juli 2019.

Holdet uden for banen i Sønderjysk Elitesport A/S bliver nu styrket.

De seneste 15 år har Klaus Rasmussen varetaget jobbet som salgschef i SønderjyskE – de seneste 14 år sideløbende med ledelsesopgaverne i direktionen.

Fra den 1. juli 2019 overgår jobbet som salgschef til en selvstændig jobfunktion, og det besættes af 41-årige Jesper Danielsen, der siden 2013 har været Key Account Manager i SønderjyskE. Administrerende direktør Klaus Rasmussen vil dog fortsat være involveret omkring de nuværende hoved- og projektsponsorer.

– Det er et skridt i vores udvikling, at vi opgraderer med en egentlig salgschef, som skal varetage og lede de daglige salgsindsatser i samarbejde med vores dygtige salgsteam. Vi kender Jesper gennem mange år i SønderjyskE, og han har den helt rette profil til jobbet. Han arbejder rigtigt hårdt for klubben, han har leveret flotte resultater, og han er lyseblå hele vejen igennem, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Jesper Danielsen glæder sig til at tage fat i de nye opgaver, der venter den kommende salgschef.

– Jeg er sindssygt glad og stolt over at få denne mulighed i min hjerteklub. Min motivation ligger i bund og grund i at kæmpe for, at sønderjyderne får nogle fede oplevelser med SønderjyskE. Sammenholdet i netværket omkring SønderjyskE er helt unikt, og jeg håber, at vi i fællesskab kan tage hånd om, at endnu flere kommer ind, så vi kan fejre flere sportslige successer sammen, siger Jesper Danielsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus