Søg

SønderjyskE henter Hvilsom i Esbjerg

Kell Haugaard, 9. juni 2017, kl. 14:00

SønderjyskE henter Hvilsom i Esbjerg

De fodboldglade sønderjyder kan godt begynde at glæde sig til at se flere, nye ansigter til den kommende fodboldsæson. Der er nemlig stor aktivitet på transfermarkedet hos superligaklubben SønderjyskE, som netop har offentliggjort, at man har fået papir på kant – og angriberen Mads Hvilsom, som skifter fra Esbjerg fB.

Der er tale om en toårig lejeaftale, og Ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen er det lidt af et scoop, at hente den 24årige angriber til klubben netop nu:
– Mads Hvilsom er en ønskespiller i SønderjyskE, og man kan godt kalde ham for en signaturspiller i forhold til vores DNA og værdier, siger Haysen, og uddyber:

– Han har for det første en ydmyg tilgang, og ved, at tingene ikke kommer af sig selv. Han spiller med hjertet, med vilje og arbejdsomhed. Præcis de dyder, som vi værdsætter og står for i SønderjyskE. Vi går ind til en ny sæson efter at have sagt farvel til flere spillere, og derfor er typer som Mads Hvilsom afgørende for at vi kommer videre af samme spor, og husker hvad der gør SønderjyskE til et unikt og stærkt fodboldhold.
Han er meget realistisk omkring sig selv, og giver sig altid 100 % der, hvor han er. Intet er for stort eller for småt til Mads Hvilsom, og det er bare noget, vi elsker her hos os.
Han har tidligere scoret mange mål; men har oplevet en periode med modgang. Han trænger til at vise sit værd, og det er jeg fuldstændig overbevist om, at han vil gøre i den lyseblå trøje.
Vi glæder os rigtig meget til at få ham i action for SønderjyskE, understreger Hans Jørgen Haysen.

Det forventes at Mads Hvilsom møder ind sammen med den øvrige spillertrup til sæsonens første træningspas tirsdag den 20. juni i Haderslev Idrætscenter.

Fakta Mads Hvilsom
Alder:                 24 år (23.08. 1992)
Højde:               189 cm.
Position:           Angriber
Kontrakt:          2 år (Lejeaftale med udløb 30.06. 2019)
U-Landskampe: 43
Tidligere klubber: FC Midtjylland, Viborg FF, Hobro IK, Eintracht Braunschweig, SK Brann, Esbjerg fB

FOTO: Svend Anker Iversen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus