Søg

SønderjyskE henter Frederiksen i Viborg

Simon Hansen, 13. juli 2017, kl. 5:30

Når nytåret skydes ind er Sønderborgdrengen Søren Frederiksen tilbage i Superligaklubben, hvor det hele startede.

I drenge – og ungdomsårene blev støvlerne snøret i SUB Sønderborg, og senere gik turen via det fælles talent – og fodboldarbejde til SønderjyskE. Her markerede Søren Frederiksen sig som en mand, der ville frem over stepperne, hvilket også hurtigt blev bemærket i mesterklubben FC København. Hovedstadsklubben købte Frederiksen, og lejede ham med det samme tilbage til sønderjyderne. Offensivspilleren har siden været en del omkring, hvor han udover København har været i bl.a. Aalborg, på Island og senest i Viborg.

Fra nytår peger kompasnålen igen mod syd og Sønderjylland, og sportschef Hans Jørgen Haysen ser frem til at se den sympatiske sønderjyde i den lyseblå trøje igen:

– Det bliver godt at få Søren Frederiksen hjem igen. Vi kender ham rigtig godt, han kender klubben ud og ind, hvilket også betyder, at han fra dag ét bare er på plads og lynhurtigt integreret.
Han har oplevet både medgang; men også modgang i de forskellige klubber, han har spillet i. Det er tydeligt for enhver, som har set hans kampe for Viborg i dette forår, at det er en mere hærdet og afklaret spiller, som vi får tilbage i folden. Den seneste sæson har han spillet på et højt niveau, som vi gerne vil bibeholde og løfte endnu et trin fra vinterpausen, siger Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Søren Frederiksen skal primært bidrage på midtbanen, og kan i øvrigt spille mange pladser på holdet. Han er en utroligt fleksibel og klog spiller, og er bare firmaets mand, der spiller der, hvor der er brug for det. Vi ser ham dog primært på de offensive positioner på midtbanen centralt og på kanterne. Han har specielt i det seneste år lagt på sin udvikling i form af både mål og assists, og det betyder rigtig meget, understreger Hans Jørgen Haysen

 

Søren Frederiksen har underskrevet en kontrakt som løber fra nytår til den 30. juni 2020.

FOTO: Kåre Hangaard

Fakta Søren Frederiksen
Alder:             27 år (07.08. 1989)
Højde:            185 cm.
Position:         Offensiv midtbanespiller/Kant
Kontrakt:        2½ år (1/1 2018 – 30/6 2020)
Trøjenr.:          Ikke oplyst
Tidligere klubber: SUB Sønderborg, SønderjyskE, FC København, Vejle Boldklub Kolding, AaB, KR Reykjavik, Viborg FF


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus