Søg

SønderjyskE garderer sig på målmandsposten

Jacob Ravn, 13. juli 2019, kl. 18:15

SønderjyskE Fodbold henter 24-årige Frederik Schram ind på en aftale for efteråret.

Et stærkt målmandsteam i SønderjyskE bliver nu endnu stærkere.

Klubben råder i forvejen over Sebastian Mielitz, Nikola Mirkovic og Oliver Saundry, der er rykket op fra U19-ligaholdet, og nu forstærker SønderjyskE sig yderligere med tilgangen af 24-årige Frederik Schram, der har fået en kontrakt for resten af 2019.

Nikola Mirkovic er blevet ramt af en skade, der holder ham ude det næste stykke tid, og sportschef Hans Jørgen Haysen har derfor hentet en gardering ind, så holdet står stærkest muligt i den svære sæson, der venter i 3F Superligaen.

– Nikolas skade gør, at vi er nødt til at agere, så vi også har tre målmænd i truppen, mens han er ude. Derfor har vi hentet Frederik Schram ind, så vi fortsat har en skarp målmandstrio, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Frederik Schram har tidligere været til prøvetræning i SønderjyskE, og selv om det dengang ikke mundede ud i en kontrakt, efterlod han et godt indtryk som spiller og person.

– Vi kender ham fra tidligere, og vi har løbende fulgt hans karriere tæt. Det har vi først og fremmest gjort, mens han har stået fast for FC Roskilde, men også for Islands U21- og A-landshold. Han har udviklet sig godt som målmand, og jeg er glad for, at vi nu henter ham ind. I første omgang frem til vinter, og så må vi se, hvad tiden bringer, siger Hans Jørgen Haysen.

Frederik Schram, der har dansk far og islandsk mor, har spillet fem A-landskampe for Island og var med i Islands landsholdstrup ved VM i Rusland i 2018.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus