én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Fodbold ansætter Team Manager

Annonce

Casper Daather er ansat i SønderjyskE Fodbold som Team Manager, hvor han skal sikre spillerne de bedste betingelser uden for banen.

SønderjyskE Fodbold opgraderer uden for kridtstregerne med tilgangen af 40-årige Casper Daather.

Han tiltræder den 1. oktober som Team Manager, hvor han får til ansvar at sikre de bedste betingelser for spillerne uden for banen, og han vil skulle løse en masse opgaver af praktisk og organisatorisk karakter.

Casper Daather er uddannet folkeskolelærer, men er i dag fodbold- og rekrutteringsansvarlig på Idrætsefterskolen Lægaard. Tidligere har han været projektleder i Holstebro Kommune og idrætskoordinator i Silkeborg Kommune. Desuden har han levet et liv i fodbolden – først som divisionsspiller og siden som træner, hvor han er indehaver af en A-licens.

I SønderjyskE vil han varetage mange administrative opgaver, og han skal være spillernes forlængede arm, hvis de har brug for hjælp uden for fodboldbanen.

Adm. direktør i SønderjyskE Fodbold, Jonas Lygaard, glæder sig over oprustningen.

– Vi vil gerne give vores spillere bedre betingelser for at præstere, og det gør vi blandt andet ved at sikre, at tingene fungerer uden for banen, så de primært skal koncentrere sig om at spille fodbold. Når en ny spiller kommer til klubben, har de brug for en person, der kan hjælpe med alt det praktiske, der er forbundet med en flytning og selve integrationen i lokalsamfundet, kulturen og med de øvrige spillere i og omkring klubben. Dette er gældende for både vores unge talenter og udenlandske spillere, der kan have mange spørgsmål til, hvordan tingene hænger sammen, og vi ønsker basalt set give dem de optimale vilkår for at blive en succes. I den daglige drift af en fodboldklub er der generelt mange praktiske og yderst vigtige gøremål, og med Casper Daathers tilgang kan vi blive langt mere strukturerede i vores hverdag og tilgang til tingene.

– Casper kommer med en god erfaring, som vi kan drage nytte af, og han har de menneskelige egenskaber, som jobbet også kræver. Han skal være spillernes mand, så de har en person, de kan gå til, hvis der er noget, de har brug for hjælp til – både hvis det er af praktisk eller privat karakter. Vi glæder os til, at han bliver en del af vores hverdag i klubben, siger Jonas Lygaard.

Casper Daather har haft nogle enkelte dage i klubben, hvor han har været inde at snuse lidt til jobbet, og han glæder sig til at trække i arbejdstøjet fra den 1. oktober.

– Det her er en af de muligheder, jeg bare ikke kunne takke nej til. SønderjyskE Fodbold har gang i et meget spændende projekt, og jeg er meget stolt over, at jeg skal være en del af det. Jeg brænder for fodbold og mennesker, og det kommer begge dele godt i spil i jobbet som Team Manager.

– Med min erfaring fra diverse projektjob kommer jeg til at samle og organisere mange af de løse ender i SønderjyskE, og jeg kan forhåbentligt bidrage til, at spillerne og alle omkring holdet får en nemmere hverdag. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og blive en del af hverdagen i SønderjyskE, siger Casper Daather.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke