én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Fodbold ansætter Head of Player Development and Recruitment

Annonce

SønderjyskE Fodbold har ansat Joe Manns som Head of Player Development and Recruitment. Englænderen, der kommer med stor erfaring fra Reading FC og det engelske fodboldforbund, flytter til Haderslev og starter sit fuldtidsarbejde i klubben den 21. juni.

Joe Manns er netop blevet ansat som Head of Player Development and Recruitment i SønderjyskE Fodbold.

Englænderen har siden 2016 været ansat i Championship-klubben Reading FC, de seneste tre år som fuldtidsansat Recruitment Coordinator for førsteholdet. Tidligere var han ansat i det engelske fodboldforbund som Logistics Officer. Han er uddannet i Sport Business Management på Sheffield Hallam University.

I SønderjyskE Fodbold skal Joe Manns være med til at styrke og strukturere klubbens rekruttering og understøtte udviklingen af spillerne på førsteholdet. Han kommer til at arbejde tæt sammen med scout og analytiker Søren Frederiksen og vil også blive inddraget i søgningen efter en ny cheftræner sammen med ejerne og bestyrelsen.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen har fået et stærkt indtryk af Joe Manns og ser frem til det fremtidige samarbejde.

– Joe Manns er en spændende profil, der med dedikation og hårdt arbejde har arbejdet sig op i fodboldbranchen, og han værdsætter de samme værdier, som vi hylder her i SønderjyskE. Han kommer med god, international erfaring fra Reading FC, og vi ser meget frem til, at han skal være med til at udvikle SønderjyskE yderligere omkring rekruttering både på talent- og seniorniveau.

– Han har en personlighed, som passer godt ind sammen med de fantastiske folk, vi har i klubben i forvejen, og han vil hurtigt finde ind i et godt samarbejde med det eksisterende team, hvor han blandt andre kommer til at have en hverdag sammen med Søren Frederiksen, Simon Poulsen og Marc Pedersen. Han er meget omgængelig og vil hurtigt tilpasse sig kulturen i klubben og i Sønderjylland, hvor det også er meget glædeligt, at han rykker teltpælene op og flytter til Haderslev, siger Klaus Rasmussen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke