SønderjyskE fik testet formen mod Viborg

SønderjyskE og Viborg FF pudsede formen af, da de to mandskaber spillede træningskamp. I bunden af artiklen kan du se de fem mål fra opgøret.

Viborg kom fredag til Haderslev for at møde SønderjyskE, og gæsterne kunne rejse hjem med en 4-1-sejr i bagagen.

Fra kampens start kom Viborg buldrende, og superligaoprykkerne fik scoret to gange i kampens indledning efter gode individuelle præstationer. I den efterfølgende periode kom SønderjyskE klart bedre med, og Emil Frederiksen reducerede efter 20 minutters spil. En god bold fra Victor Mpindi åbnede Viborg-forsvaret op, og så kunne Rasmus Vinderslev finde Emil Frederiksen tæt under mål.

SønderjyskE var flere gange tæt på at udligne, da et højt presspil resulterede i, at Viborgs bagerste spillere tabte bolden, men ind ville bolden ikke.

Kampen blev afviklet over tre gange 30 minutter, og stillingen efter første tredjedel var 2-1 til Viborg. I den midterste periode var der nogle muligheder i begge ender, men det lykkedes kun Viborgs Tobias Bech at score. Målet blev endnu en gang scoret efter en flot afslutning fra en Viborg-spiller.

Inden kampens sidste 30 minutter blev der skiftet massivt ud på de to mandskaber, og aldersgennemsnittet faldt betragteligt. Den sidste fase af kampen var samtidig den mest chancefattige, men alligevel fik Viborg bolden i mål en enkelt gang. Dermed sluttede kampen 4-1 til Viborg, og SønderjyskE kan nu se frem til en træningslejr i Portugal, hvor der kan blive arbejdet intenst med holdet.

Holdet i første halvleg:

Flø – Hansen, Gartenmann, Kanstrup, Dal Hende – Mpindi, Albæk, Vinderslev – Frederiksen, Jensen, AK.

Holdet i anden halvleg:

Flø – Hansen (Badran/45), Gartenmann, Vinderslev, Dal Hende – Mpindi, Hassan, Albæk – Frederiksen (Eskesen/45), Jensen, AK.

Holdet i tredje halvleg:

Nissen – Badran, Haysen, Vinderslev, Lykke – Banda, Beck, Hassan, Hansen, Eskesen, Jensen (Frederiksen/75).