Søg

SønderjyskE brød dårlig stime mod Brøndby IF

Per Jessen, 6. marts 2016, kl. 19:30

SønderjyskE var her, der og alle vegne i dagens 3-1 sejr over Brøndby IF, da vi for første gang siden 2013 slog de blågule i Superliga sammenhæng.

SønderjyskE kom blæsende ud af starthullerne fra kampens første fløjt. Flere gange var vi målfarlige, men Brøndby afviste det første pres, det blev dog aldrig helt ufarligt foran Frederik Rønnows mål. Desværre kunne Brøndby IF efter 23 minutter se et frispark af Johan Larsson blive rettet af og gå ind bag en sagesløs Marin Skender i målet. Herfra så SønderjyskE sig dog aldrig tilbage.

Efter 38 minutter fik SønderjyskE et frispark i venstre side og en dårlig clearing gav Bechmann bolden på kanten af feltet. Den målfarlige angriber lagde bolden til rette og hamrede bolden ind ved den fjerneste stolpe. Dermed skulle man tro at kampen nu kunne få en helt ny start, men SønderjyskE havde ikke tænkt sig at overgive initiativet. Blot 1 min. senere spillede Simon Kroon en tværpasning gennem feltet og uden reel adresse havnede bolden helt ovre ved bagerste stolpe hos en helt fri Nicolai Madsen, der nemt kunne trille bolden ind i tomt net. Fortjent 2-1 føring til SønderjyskE, der også var stillingen til pausen.

Brøndby forsøgte med et par tidlige indskiftninger at komme tilbage i kampen, men initiativet forblev lyseblåt og Nicolai Madsen fortsatte ufortrødent med at være farlig foran mål. Efter 62 minutter lagde Absalonsen et hjørnespark ind, der blev forlænget og havnede for fødderne af nr. 10, Nicolai Madsen. Madsen sparker til bolden første gang med venstrefoden og sendte hele stadion, inklusive Jakob Michelsen på sidelinjen, i ekstase. 3-1 til SønderjyskE, nu var der ikke længere tvivl om kampens endelige udfald.

Frederik Holst kunne få lov til at tage et tidligt bad, da han sendte en albue i maven på en SønderjyskE spiller efter 79 minutter. Tåbeligt af Brøndby manden, der modtog direkte rødt kort.

Den dobbelte målscorer Nicolai Madsen siger:
En god og medrivende kamp, hvor vi producerer en masse chancer og sætter os fuldstændig på kampen fra starten af. Vi viser god moral og jeg følte mig rigtig godt tilpas på banen i dag.
Jeg kan ikke sige jeg er utilfreds med at score 2 mål, men jeg ville meget gerne have scoret en enkelt eller 2 mere.

Kampen sluttede 3-1 til stor tilfredshed blandt både spillere, trænere, men især hos de fremmødte fans, der trofast støttede igennem hele affæren.

Næste prøvelse er på kl. 16.00 lørdag imod Viborg FF, på udebane, hvor vi forhåbentlig kan bygge videre på en fantastisk start på foråret i ALKA Superligaen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus