én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sønderjysk Forsikring forlænger sponsoraftale med SønderjyskE

Annonce

Sønderjysk Forsikring fortsætter opbakningen til SønderjyskE og støtter dermed landsdelens elitesport, uanset om det er fodbold, håndbold eller ishockey.

Sønderjysk Forsikring blev en del af hovedsponsorgruppen i SønderjyskE Fodbold den 1. januar 2019, og forsikringsselskabet med de dybe rødder i Sønderjylland er så tilfredse med samarbejdet, at de netop har forlænget aftalen med yderligere to sæsoner – fra 1. januar 2021 og to år frem. Derudover er Sønderjysk Forsikring også synlig på de øvrige sportsgrene i SønderjyskE.

2020 har været et udfordrende år for alle, og derfor glæder salgschef i SønderjyskE, Jesper Danielsen, sig ekstra meget over, at Sønderjysk Forsikring med forlængelsen sender et tydeligt signal om, at opbakningen varer ved – ikke blot til landsdelens fodboldhold, men også til håndbold og ishockey.

– Vi er meget glade for samarbejdet med Sønderjysk Forsikring, og det betyder meget for os, at de forlænger samarbejdet i en svær tid for SønderjyskE. Nu ser vi sammen frem mod nye gode oplevelser på og uden for banen, siger Jesper Danielsen.

Hos Sønderjysk Forsikring er salgsdirektør Claus Dam meget tilfreds med samarbejdet med SønderjyskE.

– Vi er utrolig glade for at fortsætte samarbejdet med SønderjyskE, fordi vi ser et stort potentiale i SønderjyskE både på og uden for banen. SønderjyskE har mange fælles værdier med Sønderjysk Forsikring – fra sammenhold og gejst til opbakning i landsdelen. Derudover tror vi på, at sponsoratet kan være med til at øge kendskabet til Sønderjysk Forsikring og dermed åbne op for nye kunder og samarbejdspartnere.

– Men mest af alt ser vi frem til fortsat at kunne give vores kunder- og samarbejdspartner gode sønderjyske oplevelser – uanset om de er til fodbold, håndbold eller ishockey. For selv om Sønderjysk Forsikring dækker hele landet, så har vi stærke sønderjyske rødder – og vi hepper naturligvis med på hjemmebanen og støtter SønderjyskE, siger Claus Dam.

Claus Dam fra Sønderjysk Forsikring (t.v.) sammen med SønderjyskE’s salgschef, Jesper Danielsen, på Sydbank Park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Mandag D. 2. August 19:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  FC Nordsjælland
  FCN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Club Friendlies
  Torsdag D. 8. Juli
  CAP
  Casa Pia
  2
  :
  0
  SoenderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke