Søg

Skøn start på Superliga-sæsonen

Jacob Ravn, 14. juli 2019, kl. 15:03

SønderjyskE fik den bedst tænkelige start på 2019/2020-sæsonen, da holdet hjemme på Sydbank Park vandt 2-1 over Randers FC.

Så er sæsonen i 3F Superligaen i gang.

Og sikke en skøn måde, det skete på.

Hjemme på Sydbank Park vandt SønderjyskE med 2-1 over Randers FC, og sønderjyderne kan dermed sætte tre point ind på Superliga-kontoen. Så er vi lige som i gang.

Kampen startede forholdsvis lige, men SønderjyskE satte sig mere og mere tungt på kampen, og efter en halv time kom føringen efter et mønsterangreb, som Christian ”Greko” Jakobsen afsluttede på smukkeste vis med et langskud.

Herefter sad SønderjyskE på det meste, og angrebene bølgede ned mod Randers-målet i resten af halvlegen – uden dog at give resultat på måltavlen.

SønderjyskE var flere gange tæt på 2-0, men otte minutter inde i anden halvleg udlignede Randers, da Marvin Egho udnyttede, at han fik for meget plads.

Sønderjyderne lod sig ikke slå ud af modgangen, og små ti minutter efter var SønderjyskE i front – Marco Rojas afsluttede med en bold i nettaget.

SønderjyskE havde chancer til flere mål, og i den anden ende tog Sebastian Mielitz sig af det, der kom, og dermed endte søndagen og Superliga-premieren med en skøn 2-1-sejr til SønderjyskE.

Holdets næste kamp er mod AaB i Aalborg på søndag.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus