Sikker sejr til reserverne

SønderjyskE vandt også sæsonens tredje kamp i Reserveligaen. OB blev besejret 3-1 på Haderslev Atletikstadion.

Efter søndagens kamp i 3F Superligaen var der mandag eftermiddag spilletid til dem, der ikke startede inde mod AaB samt mange af de unge spillere på og omkring førsteholdet.

I Reserveligaen blev OB besejret med 3-1 på Haderslev Atletikstadion, og reserverne viste sig igen godt frem og hentede den tredje sejr i træk.

Første halvleg var mere eller mindre spil til ét mål, og allerede efter syv minutters spil bragte Kristofer Kristinsson os i front, da han afsluttede mod fjerneste stang efter et godt ryk.

OB var midtvejs i halvlegen oppe at lugte til et par chancer ved Mart Lieder og Okosun, men Nicolai Flø blev ikke sat på nævneværdige prøvelser i kampens første 45 minutter.

Til gengæld fortsatte trykket mod det fynske mål, og efter en lille halv time bragte Faris Moumbagna os på 2-0, da han vristede sig fri af to forsvarsspillere, satte kurs mod mål og sikkert udplacerede Sayouba Mandé i OB-målet.

Kort efter blev det også 3-0. Moumbagna spillede fra baglinjen bolden bagud til fremadstormende Emil Frederiksen, der sparkede første gang og scorede sikkert.

Anden halvleg blev en mere rodet affære, hvor der var længere mellem målchancerne. OB fik reduceret en enkelt gang efter en time, men kom ikke tættere på.

Vi gjorde igen brug af flere U19-spillere, da Mads Sandsberg og Tobias Ryborg kom ind efter en times spil, og Andreas Lykke og Kristoffer Jørgensen fik de sidste ti minutter.

Alt i alt en fin reservekamp, hvor vi særligt i første halvleg viste gode takter.

Den næste kamp i Reserveligaen er mandag den 18. oktober, hvor vi spiller hjemme mod EfB.

Kampen i tal
SønderjyskE-OB 3-1 (3-0)
1-0 Kristofer Kristinsson (8.), 2-0 Faris Moumbagna (27.), 3-0 Emil Frederiksen (34.), 3-1 (61.)

SønderjyskE’s hold: Nicolai Flø – Robin Schouten, Maxime Soulas, Mads Winther, Jeppe Simonsen (60./Mads Sandsberg) – Emil Frederiksen (80./Kristoffer Jørgensen), Mads Hansen, Julius Eskesen – Rilwan Hassan, Faris Moumbagna (60./Tobias Ryborg), Kristofer Kristinsson (80./Andreas Lykke)

Lørdag D. 24. Februar 14:00