Sikker sejr over Holstein Kiel II i vinterens anden træningskamp

SønderjyskE vandt 4-0 over Holstein Kiel II på to mål af Peter Christiansen og et af Marc Dal Hende og Faris Moumbagna.

Spillerne fik en god afslutning på træningslejren i Vejen, da Holstein Kiel fredag blev besejret med 4-0 på Henning Have Stadion ved Vejen Idrætscenter.

Efter en lidt rodet start fik vi mere greb om kampen midtvejs i første halvleg, og Peter Christiansen sørgede for føringsmålet, da han sparkede bolden flot ind fra 20 meter kort før den halve time.

Peter Christiansen gjorde det også til 2-0 kort før pausen, da han udnyttede det gode forarbejde fra Rasmus Vinderslev og Emil Holm og sikkert sparkede bolden ind tæt under mål.

Der blev skiftet syv spillere i pausen, og også indskifterne viste sig godt frem. Det blev 3-0 efter en times spil, da Mads Albæks hjørnespark via Stefan Gartenmanns hoved endte hos Marc Dal Hende, der scorede tæt under mål.

Kort før tid lukkede og slukkede Faris Moumbagna, da en god stikning fra Albæk sendte angriberen alene mod mål, og Moumbagna rundede kielernes keeper og scorede sikkert.

Holstein Kiel blev holdet fra fadet i det meste af kampen. Et par gange brændte det på i slutfasen, men Nicolai Flø, der stod hele kampen, var vågen, når det var påkrævet.

Flere af vores akademispillere kom i aktion i kampen. Sebastian Jessen, Jonatan Bro, Kristoffer Jørgensen og Besar Ameti fik alle spilletid undervejs.

Cheftræner Henrik Hansen var godt tilfreds med det, han så fra sine spillere.

– Spillerne har trænet rigtig hårdt på træningslejren, og de kørte også godt på i kampen. Vi blev stillet over for nogle forskellige problemstillinger i forhold til vores pres og struktur, og efter en lidt forkrampet begyndelse fik vi løst det fint hed ad vejen i første halvleg.

– Vi huller nullet igen, og de chancer, Kiel kommer til, er vi selv leverandører til. Jeg er ganske godt tilfreds med, at vi vinder igen og holdet nullet på ny, og vi kunne også have lavet mere end de fire mål, vi fik scoret. Det vigtigste for mig lige nu er, at jeg i kampen kan se nogle af de ting, vi arbejder med i defensiven, og hele attituden var god, og det er jeg meget tilfreds med, sagde cheftræneren efter kampen.

Spillerne er tilbage på træningsbanen i Haderslev i næste uge, og den tredje træningsuge afsluttes søndag den 30. januar klokken 13.00 med en testkamp mod AC Horsens i Bramdrupdam. Den kan vil også være åben for tilskuere, og vi arbejder på at få kampen livestreamet.

FAKTA
SønderjyskE-Holstein Kiel II 4-0 (2-0)
1-0 og 2-0 Peter Christiansen (29. og 40.), 3-0 Marc Dal Hende (59.), 4-0 Faris Moumbagna (85.)

Holdet i første halvleg: Nicolai Flø – Emil Holm, Maxime Soulas, Stefan Gartenmann, Duplexe Tchamba, Marc Dal Hende – Rasmus Vinderslev, Emil Kornvig – Isak Jensen, Abdulrahman Taiwo, Peter Christiansen

Holdet i anden halvleg: Nicolai Flø – Robin Schouten, Maxime Soulas (61./Lasse Haysen), Marc Dal Hende (61./Jonatan Bro), Stefan Gartenmann (61./Kristoffer Jørgensen/76./Besar Ameti), Sebastian Jessen – Mads Albæk, Daniel Prosser – Emil Frederiksen, Faris Moumbagna, Kristofer Kristinsson