Sikker sejr og avancement i Pokalen

Vi spillede en flot kamp i Køge og hentede en sikker 4-1-sejr, som giver os en billet til 1/8-finalerne.

Drømmen lever.

Vi er videre i Pokalen, efter vi tirsdag aften hentede en meget sikker 4-1-sejr over HB Køge på Capelli Sport Stadion i Køge.

Vi startede kampen godt, og efter et kvarters spil bragte Sefer Emini os på 1-0, da han udnyttede godt forarbejde af Lukas Björklund og Atli Barkarson. Björklund sendte Barkarson til baglinjen, og islændingen spillede bolden bagud til Emini, der sparkede første gang og sikkert i mål ude ved venstre stolpe.

Føringen blev fordoblet efter 35 minutter, og opskriften var nærmest en tro kopi af 1-0-målet. Denne gang var det Hyllegaard, der gik til baglinjen, hvor han lagde bolden skråt tilbage til José Gallegos, der også sparkede første gang og ind samme sted.

Første halvleg var en helstøbt præstation, hvor forsvaret ikke tillod chancer til hjemmeholdet, og hvor vi ofte var på færde i HB Køge-feltet.

Anden halvleg startede utroligt hidsigt. Allerede efter 20 sekunder øgede Gallegos til 3-0, da han skråt for mål sparkede bolden ind ved fjerneste stang.

I minutterne efter var vi tæt på at øge yderligere ved Gallegos og Mikkel Hyllegaard, men i stedet begyndte HB Køge at komme frem til chancer. Nicolai Flø tog sig af de fleste, men efter knap 70 minutter fik hjemmeholdet reduceret.

Sejren var dog aldrig i fare, og fem minutter før tid blev den slået fast. Mikkel Ladefoged blev nedlagt i feltet, og han tog sig selv af forsøget fra 11 meter og scorede sikkert.

Kampen gav også debut til Haderslev-knægten Tinus Olesen. Den 17-årige angriber var involveret i mange gode aktioner i den halve time, han fik på banen, men det blev lige-ved-og-næsten med en debutant-scoring.

Det blev ved 4-1 og et meget sikkert avancement i Pokalen. Vi er nu klar til 1/8-finalerne, der spilles i midtugen 8.-10. november.

Tak for opbakningen til omkring 50 engagerede Sønderjyske-fans i Køge.

Kampen i tal
HB Køge-SønderjyskE 1-4 (0-2)
0-1 Sefer Emini (17.), 0-2 og 0-3 José Gallegos (36. og 46.), 1-3 Jubril Adedeji (69.), 1-4 Mikkel Ladefoged (85./straffe)

Vores hold: Nicolai Flø – Christoffer Remmer (55. Sebastian Jessen), Rasmus Wikström, Maxime Soulas, Atli Barkarson – Adnan Hadzic, Sefer Emini (64. Emil Frederiksen), Lukas Björklund – José Gallegos (89. Abdoul Salam Toure), Mikkel Hyllegaard (55. Mikkel Ladefoged), Peter Christiansen (64. Tinus Olesen)