Søg

Sent mål stoppede SønderjyskE

Rasmus Andersen, 21. oktober 2017, kl. 17:21

Af Rasmus Andersen

PÅ en lettere overskyet dag i Silkeborg, skulle SønderjyskE forsøge at hente sæsonens tredje sejr.

Allerede efter 9 minutter af første halvleg fik vi en gylden mulighed, for at bringe os i front. Emil Scheel prikkede bolden forbi en forsvarsspiller og satte afsted mod mål. Modsat kom Casper Olesen, og der var kun 1 forsvarer tilbage. Desværre valgte Emil Scheel, at aflevere på tværs, og lige i fødderne på den sidste Silkeborg spiller, og dermed blev chancen aldrig til noget.

Minuttet efter var Silkeborg så ved at straffe den fejl. Det lignede en friløber, men med Marc Pedersen i hælene. I sidste øjeblik kom Anders Egholm dog på tværs og clearede bolden til hjørnespark.

Efter 15 minutter kom der så mere fra SønderjyskEs højreside. Ramon fik en fremragende bold på kanten og smækkede bolden på tværs. Inde foran manglede Mitrovic dog en millimeter for at komme ordentligt op til bolden, og desværre gik hans hovedstød forbi fjerneste stolpe.

Mitrovic afløste den skadede Mikael Uhre, og angriberen fra Sverige var ikke bange for at forsøge sig udefra også. Efter 19 minutter gav de således plads, men fra den afstand skal der noget specielt til, og Mitrovic sparkede bolden fladt forbi mål.

Efterfølgende var det som om, at Silkeborg kom til flere chancer og mere spil på SønderjyskEs banehalvdel. Robert Skov og Skhirtladze forsøgte flere gange at sætte hinanden op til skud, dog uden held. De fleste gange kunne Mielitz hente bolden bag mål og gøre klar til målspark.

Kort før pausen modtog Marcel Rømer så et gult kort for et frispark midt på banen. Det gule kort betyder, at han må afsone karantæne i næste runde af Alka Superligaen.

Stillingen til pausen blev altså uden scoringer. 0-0.

Anden halvleg startede med mere Sønderjysk energi end i første. Både Kees Luijckx og Ramon kom til afslutninger, der dog begge gik langt forbi mål.

Efter 57 minutter satte Rømer så et kontra angreb afsted med en fremragende aflevering ud til Ramon, der satte 2 mand og forsøgte at finde Casper Olesen med en flad aflevering. Desværre kom en Silkeborg spiller i vejen og det blev ved et hjørnespark, der efterfølgende sejlede ud over baglinjen ved bagerste stolpe.

Philip Zinckernagel erstattede Emil Scheel efter 65 minutter, og i det 73. minut kom Jeppe Simonsen så på banen i stedet for Casper Olesen.

Mod slutningen bed Silkeborg mere fra sig og kom til et par gode afslutninger. Ingen af dem tvang dog Sebastian Mielitz til en nævneværdig redning.

Lige som kampens sidste minut var ved at løbe ud fik både Rømer og Mitrovic store chancer, desværre kunne ingen af dem omsætte, og så måtte vi sande, at vi skulle gå målløse fra banen.

 

Det skulle Silkeborg IF dog ikke. Et frispark blev kampens sidste spark, og det omsatte Robert Skov til mål. 1-0 i 92. minut.

1-0 blev også kampens resultat, og derfor blev det ikke til point i Silkeborg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus