Søg

Sejrsstimen skal fastholdes i Lyngby

Rasmus Andersen, 17. april 2018, kl. 15:00

532

Af Rasmus Andersen

Anden halvdel af gruppespillet bliver indledt i Lyngby, hvor Lyngby BK og SønderjyskE krydser klinger i en kamp om point, men ikke placeringer.

Kampen spilles på Lyngby Stadion torsdag aften klokken 18.00.

Lyngby BK og Randers FC har indtaget de to nederste pladser i gruppe 2 og skal spille playoff kampe om nedrykning, mens OB og SønderjyskE har booket billet til Europa League playoff kampene.

Lyngby BK er fortsat uden sejre i 2018, og søger helt sikkert positive oplevelser inden det gælder de nervepirrende playoff kampe. Lyngby BK har ikke som sådan point at spille om, men holdet vil helt sikkert give alt for at rejse sig, så selvtilliden kan være opadgående, når gruppespillet slutter.

SønderjyskE har med to sejre i de seneste to kampe over Randers FC og Lyngby BK, sikret sig overlevelse i Alka Superligaen. Dermed har SønderjyskE samme mål med de resterende tre kampe som Lyngby, nemlig at selvtilliden skal være i top inden de vigtige playoff kampe. Det kan en sejr på udebane over Lyngby BK hjælpe på.

Hold øje med deres mand:
Jesper Christjansen
Den 30-årige midtbanemand har været at finde i startopstillingen stort set hele sæsonen. Han var en del af det Lyngby BK mandskab, der sidste år lavede imponerende resultater i både Alka Superligaen og i Europa League. Når Christjansen og Lyngby BK’s midtbane spiller godt sammen, kan de spille op med de bedste hold i Danmark. Den form har dog været svær at få øje på i denne sæson, hvor Lyngby BK har færrest point af alle hold. Christjansen vil forsøge at tage kampen op med Zimling, Eggert og Rømer, hvor vi helt sikkert vil se Lyngby spille med stor risiko, da der ikke er noget at tabe i kampen. Hold øje med Christjansens langskud, hvis han får plads på kanten af feltet.

Hold øje med vores mand:
Eggert Jónsson
Eggert har meget ubemærket lavet 3 assist i de seneste 3 kampe, i hvert fald, hvis man kigger på, hvem der har haft næstmest indflydelse på SønderjyskEs seneste 3 scoringer. Han lagde det indlæg, der gav straffespark mod OB, samt lagde afleveringen i dybden til Hvilsom mod Randers FC, og headede bolden mod mål, inden Hvilsom prikkede bolden i nettet mod Lyngby BK. Eggert har altså fundet sig til rette på midtbanen og kan også søge i feltet og skabe problemer med sine afleveringer i offensiven. Vi håber, at Eggert fortsætter sin gode stime, og måske kan han endnu engang finde Hvilsom i angrebet.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Lige nu kan du få odds 3,00, hvis du tror på, at Mads Hvilsom scorer for tredje kamp i streg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus