Se højdepunkterne: Skøn sejr på Sydbank Park i sæsonens første hjemmekamp

Sæsonens første hjemmekamp endte med en 1-0-sejr over Vejle Boldklub. Matchvinder blev Victor Mpindi kort før tid.

Så kom sæsonen for alvor i gang.

Mandag aften spillede vi sæsonens første hjemmekamp på Sydbank Park, og vi fik den bedst tænkelige start, da vi besejrede Vejle Boldklub med 1-0.

Første halvleg endte målløs, men Duplexe Tchamba var tæt på to gange med kraftfulde hovedstød, og Mads Albæk fik truet fra distancen. I den anden ende var Vejle tæt på med et skud på overliggeren fra 28-30 meters afstand.

Der var længere mellem chancerne efter pausen, men ti minutter før tid kom forløsningen, da Victor Mpindi smadrede bolden op i netmaskerne til stor glæde for de næsten 3000 tilskuere, der havde trodset et truende tordenvejr. Tak for opbakningen!

1-0-føringen blev forsvaret flot, og dermed hentede vi sæsonens første sejr – og sæsonens andet clean sheet.

Den næste kamp er også på hjemmebane – det er på mandag 19.00, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg.

Køb din billet til kampen her (link). Bemærk, at vi til den kamp nu må bruge alle sæder på stadion.