Søg

Sammenhold og ambitioner lokkede angriber til SønderjyskE

Jacob Ravn, 11. februar 2019, kl. 11:30

21-årige Senad Jarovic fik et godt indtryk af SønderjyskE i Tyrkiet, hvor spillernes sammenhold og klubbens ambitioner tiltalte den tysk-bosniske angriber.

Høj angriber.

Lang kontrakt.

Og store ambitioner.

Det er 21-årige Senad Jarovic kort fortalt.

Den nye SønderjyskE-angriber har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2022, og tysk-bosnieren tror på, at han og klubben går en fin fremtid i møde.

– Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt i SønderjyskE. Jeg havde nogle gode dage med holdet i Tyrkiet, hvor jeg fik et godt indtryk af det hele. Træneren er meget ambitiøs, og spillerne gav mig en hjertelig velkomst, så jeg følte mig godt tilpas. Jeg tror, at vi sammen kan opnå en masse, for her er gode spillere og høje ambitioner, siger Senad Jarovic.

– Jeg er glad for, at jeg har fået en længerevarende kontrakt, for jeg er en ung spiller, og klubben har en lys fremtid. Jeg vil gerne være med til at skabe nogle gode oplevelser her. Jeg vil gerne hjælpe klubben og score nogle mål, der kan bringe holdet længere op i tabellen, siger den nye SønderjyskE-angriber.

Senad Jarovic, der får trøjenummer 19, er med, når SønderjyskE mandag klokken 13.00 spiller reserveholdskamp mod OB i Odense.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus