Søg

Sæsonkortholdere blev klædt på til sæsonen

Jacob Ravn, 13. september 2018, kl. 20:18

Torsdag blev sæsonkortholderne orienteret vidt og bredt om tingenes tilstand i SønderjyskE.

Over 100 sæsonkortholdere var mødt op, da SønderjyskE torsdag eftermiddag havde inviteret de trofaste fans til en forfriskning og en fodboldsnak i Fuglsang Lounge på Sydbank Park.

Sportschef Hans Jørgen Haysen gjorde status for sommerens transfervindue, og han fremhævede blandt andet klubbens otte kontraktforlængelser på denne side om nytår som et eksempel på et område, hvor SønderjyskE er kommet mere på forkant på tingene.

Der blev også talt om sæsonforventninger og klubbens nye A-licens, der indbefatter et øget fokus på talentafdelingen, og fansene blev fremhævet for den gode og talstærke opbakning hjemme på Sydbank Park, hvor tilskuerne er blevet belønnet med syv sejre i de seneste ti hjemmekampe.

Herefter var cheftræner Claus Nørgaard på scenen og fortalte om sæsonstarten og de nye tiltag i klubben, som blandt andet indebærer et vandingsanlæg på træningsbanen, en ny bus og en skadesforebyggende træning, som umiddelbart har kastet gode resultater af sig – i hvert fald er SønderjyskE-truppen i øjeblikket fri for skader med undtagelse af langtidsskadet Teit Jacobsen.

Spørgelysten fra fansene var stor, og Claus Nørgaard gav en indsigt i sine taktiske overvejelser, og der blev blandt andet nørdet i, hvad det betyder, om SønderjyskE spiller 4-4-2 eller spiller med en hængende angriber på 10’er-positionen.

Marketingsdirektør Kell Haugaard fortalte om det igangværende stadionbyggeri, og fansene kunne med selvsyn konstatere – og lune sig ved – at der nu er blevet lukket af i det hjørne, hvor vestenvinden plejer at fise ind.

Den nye gæstetribune er tæt på at være færdig, og det ligger nu fast, at den bliver taget i brug for første gang til den næste hjemmekamp søndag den 23. september mod FC Midtjylland.

I SønderjyskE vil vi gerne takke fansene for dagens flotte fremmøde – og for den trofaste støtte på Sydbank Park.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus