Søg

Sæsonens sidste kamp på Sydbank Park

Rasmus Andersen, 20. maj 2017, kl. 12:52

Af Rasmus Andersen

SønderjyskEs rolle i mesterskabs slutspillet er så godt som udspillet, men der er fortsat placeringer at kæmpe om, hvor vi kan få vores næstbedste placering i klubbens historie.

Modstanderen søndag hedder Brøndby IF. En klub, der allerede har sikret sig sølvmedaljer og samtidig en plads i DBU Pokal finalen. Dermed kan det være et Brøndby IF hold, der stiller med en reserve eller to til søndagens opgør.

I Sønderjylland kan vi, uafhængigt af resultatet, være lykkelige over den snart overståede sæson. En sæson, der bød på Europa League, mesterskabs slutspil og masser af gode minder. Nu er det tid til at få et sidste godt minde med fra Sydbank Park.

Hold øje med deres mand:
Christian Nørgaard
Nørgaard var inden sæsonen ikke tiltænkt en lige så stor rolle som han har fået. Mange rygter om ny indkøb til netop hans position var i støbeskeen, men det blev ved den unge danske midtbanespiller, og han har formået at leve op til opgaven. Nørgaard har været målfarlig og assistmager i flere tilfælde i dette års Alka Superliga. Seneste gang han scorede på Sydbank Park, var i det seneste møde i foråret, hvor vi desværre tabte med 2-1. Nørgaard har, under Zorniger, haft et enormt løbepensum og en masse offensive opgaver. Det skal der dæmmes ned for, så han ikke kan agere kreatør i offensiven med Hany Muhktar.

Hold øje med vores mand:
Marcel Rømer
Rømer har en direkte kamp i kampen med Christian Nørgaard, som kan være afgørende for kampens udfald. Hvis Rømer får styr på midtbanen med samme energi og power, som vi kom med, da vi senest spillede mod Brøndby IF, så kan vi sagtens vinde kampen på midtbanen. I det omvendte opgør i mesterskabs slutspillet, var Nicolaj Madsen den helt store triumfator, da han styrede midtbanen. Både med flot spil og hårde tacklinger. Det er den slags, vi håber på at se fra Marcel Rømer i søndagens kamp. Hvis vi kan sætte de blågule på plads fysisk, så kan vi vinde kampen på midtbanen og få store chancer, når Brøndby IF forsøger at bringe mange mand med i offensiven.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Denne gang kan du få odds 3,25 på en SønderjyskE sejr.

Kampsponsor: Krifa


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus