Sæsonen sluttede med et nederlag på Sydbank Park

Det endte desværre med et 0-2-nederlag til Viborg FF, da vi lørdag spillede den sidste 3F Superligakamp på Sydbank Park i denne omgang.

Lørdag spillede vi den sidste 3F Superligakamp på Sydbank Park i denne omgang.

Viborg FF var modstanderen i den 32. og sidste runde, og de stærke oprykkere, der nu skal spille playoff-kamp om en Europa Cup-billet, kunne desværre rejse hjem med en 2-0-sejr.

Med fire pointgivende kamp i træk – og generelt et fornuftigt forår – var det ellers et ganske selvtillidsfuldt hold, der blev sendt på banen, og vi var også tæt på at tage føringen efter små 20 minutter, da Emil Frederiksen skød lige ved siden af mål fra 23 meters stand. Det lignede ellers drømmedrønet fra OB-kampen i den seneste runde til forveksling.

I stedet blev det 1-0 til Viborg FF efter en halv times spil. Gæsternes profil Christian Sørensen havde noget, der mest af alt lignede et indlæg, men det snød alle, og bolden gik ind ved bagerste stang.

Vi var tæt på at udligne kort før pausen, da Maxime Soulas sendte et godt hovedstød afsted efter hjørnespark, men bolden prellede af på stolpen. Ærgerligt.

Det var generelt en ganske chancefattig kamp, men efter en god times spil fik vi sat et godt tryk på Viborg, og kom frem til intet mindre end fire gode chancer på to minutter. Rilwan Hassan havde to muligheder, og José Gallegos og Mads Albæk fik også sendt gode forsøg afsted, men den sidste skarphed manglede.

I stedet blev det kort efter 2-0, da Viborgs schweiziske forsvarsspiller Nicolas Burgy bøvlede bolden ind ved bagerste stang efter et frispark.

Vi havde et par lige ved og næsten muligheder i slutminutterne, men Viborg sejrede 2-0 og skal nu spille om en Europa Cup-plads mod 3F Superligaens nummer fire. Et flot sæson af oprykkerne, som vi har haft noget besvær med i denne sæson.

Tak for opbakningen på Sydbank Park til sæsonens sidste kamp.

Vi håber, at I alle er på plads igen, når vi skal i gang med NordicBet Ligaen efter sommerferien med det helt klare mål om, at vi hurtigt skal tilbage til 3F Superligaen.