én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Rundt om kampen: SønderjyskE – FC Nordsjælland

Annonce

De to klubber har spillet 42 superligakampe mod hinanden. SønderjyskE har vundet 13 gange, mens FCN har vundet 21. Blot 8 kampe er endt uafgjort.

SønderjyskE må undvære Marc Dal Hende, som har karantæne. Stefan Gartenmann, Maxime Soulas, Rilwan Hassan og Abdulrahman Taiwo får karantæne ved det næste gule kort. Mads Albæk og Peter Christiansen risikerer det også, men det vil kræve maksimum strafpoint. Der uddeles fra 3 – 4 eller 6 strafpoint ved et gult kort

Sidst FCN var på besøg på Sydbank Park vandt gæsterne 2-0. Det var tilbage den 2. august. Det var topscorer Simon Adingra og Oliver Villadsen, som scorede målene. Adingra har lavet 8 sæsonmål, mens Villadsen følger med 5 styk. Finske Oliver Antman har også lavet 5 mål, mens Andreas Schjelderup er på 4 fuldtræffere.

FCN-duoen Oliver Villadsen og Magnus Kofod Andersen har spillet alle 29 kampe denne sæson i 3F Superligaen. Simon Adingra har grundet en karantænedag 28 kampe. Martin Freese (27) og Adamo Nagalo (26) er andre stamspillere.

På assist-listen er Lossa Coulibaly bedst hos FCN med 4 asissts. Han er også i top på FCN’s ”bisseliste”. Ghaneseren har fået 4 gule kort og 1 rødt i løbet af sæsonen, og han har siddet ude med karantæne på det seneste. Nicolaj Thomsen har i 11 kampe allerede lavet 3 assists og topper dermed assist-listen hos SønderjyskE.

Med en gennemsnitsalder på 21 år og 357 dage har FCN i startopstillingerne i særklasse haft det yngste hold i 3F Superligaen. Brøndbys er næstyngst med 24 år og 312 dage. SønderjyskE’s gennemsnitsalder er 25 år og 310 dage.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke