Søg

Riddersholm: Vi skal rejse os ved den sten, vi er faldet

Jacob Ravn, 16. april 2019, kl. 19:21

Cheftræner Glen Riddersholm så gode takter fra sit hold i mandagens kamp og håber, at indsatsen sammen med lektien fra kampen i Haderslev kan give SønderjyskE sejren i ”returopgøret” i Aarhus skærtorsdag.

Hjemmekampen mod AGF er kun lige forbi, men allerede i overmorgen er der kamp igen, når der spilles ”returopgør” i Aarhus.

Selv om det ikke blev til point mandag aften hjemme på Sydbank Park fandt cheftræner Glen Riddersholm trøst i, at SønderjyskE var tilbage, som vi kender klubben.

– Vi manglede effektiviteten mod AGF, men SønderjyskE var tilbage efter den indsats og indstilling, vi leverede i Vejle, og jeg synes, at holdet efterlod alt, hvad det overhovedet kunne derude mod AGF. Holdet leverede en præstation og en indsats, der var point værdigt, men sådan skulle det desværre ikke være denne gang, siger Glen Riddersholm.

63 timer efter slutfløjtet i Haderslev mødes de to hold igen – skærtorsdag 12.00 – i Aarhus, og cheftræneren kan tage flere ting med fra den første kamp.

– Der er flere gode ting at tage med fra den første kamp – blandt andet vores udtryk og indstillingen, og vi fik også kreeret de chancer, der skulle til. Vi når kun at træne lidt før den næste kamp, men det bliver ikke ret meget, for alle kræfter og alt overskud skal skydes af med maksimal kraft på torsdag, og så venter der også en ny krig på søndag i Horsens. Så det handler om at få nulstillet og kigge fremad og så tage så mange point som overhovedet muligt med os hen i det videre forløb.

Det er blevet tæt i tabellen mellem de tre nederste hold i gruppen – AC Horsens, SønderjyskE og Vejle – men Riddersholm hæfter sig ved, at SønderjyskE-spillerne selv kan afgøre det.

– Vi kæmper for overlevelse, og vi kan stadig række ud efter top to. Vi skal rejse os ved den sten, vi er faldet, og så må vi rette ryggen og krige igen på torsdag. Hvis vi rejser os sammen, kan det være os, der står og jubler i fælleskab – ikke bare på torsdag, men også efter de sidste tre runder, siger Glen Riddersholm og opfordrer SønderjyskE-fansene til at støtte op om holdet i Aarhus.

– Det er en helligdag, så vi håber, at der kommer rigtig mange SønderjyskE-fans. Udover de bosiddende sønderjyder i Aarhus håber vi, at mange tager derop fra Sønderjylland, for vi har brug for at stå sammen nu, siger Riddersholm.

Køb billet til udebaneafsnittet (D5+D6) her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus