Søg

Riddersholm: Vi skal række ud efter top to

Jacob Ravn, 14. april 2019, kl. 12:20

SønderjyskE-spillerne skal rejse sig efter nederlaget i Vejle og levere en toppræstation mod gruppespillets tophold, AGF, mandag aften på Sydbank Park.

Nederlaget til Vejle sidste weekend gjorde ondt, men SønderjyskE-lejren har rystet lussingen af sig og trænet godt i løbet af ugen.

Resultatet skal kunne ses mandag aften, når AGF kommer til Sydbank Park.

– Det er et dygtigt mandskab, som kommer. Det er jo gruppens bedste hold lige nu, og derfor skal vi levere en toppræstation, og det håber jeg, at vi gør. Vi skal rejse os oven på sidste søndags kamp, og det føler jeg mig overbevist om, at vi kan, siger Glen Riddersholm.

Det er blevet tæt i gruppen, efter Vejle i fredags vandt over AC Horsens, men Riddersholm hæfter sig ved, at SønderjyskE selv kan afgøre, om holdet skal ende på en af de to øverste pladser, der undgår nedrykningsspil.

– Vi kan stadig række ud, og den mentalitet forventer jeg at se. Vi skal ud med hjertet uden på trøjen og med fuld power og række ud efter den top to, som stadig ligger lige foran næsen på os. I stedet for at frygte alt det, som man kan tage op som scenarier, så skal vi huske på, at det hele handler om overlevelse, og det gør det uanfægtet resultatet på mandag.

– Vi har langt mere at vinde på mandag, end vi har at tabe, og det er det, jeg håber, vi indser, så vi kan komme ud og spille med den intensitet og de følelser og emotioner, der skal til for at rive os selv op og levere en toppræstation, som i sidste ende med tre point kan give os et fantastisk rygstød og samtidig tage AGF med ind i den nervøse kamp. Vi skal ud at maksimere egen præstation og række ud efter den mulige top to, der er lige foran os, fastslår Glen Riddersholm.

Påskedagene står i fodboldens tegn, og SønderjyskE-træneren ser frem til tre kampe på en uge.

– Det bliver fedt. Vi skal bare nyde, at det er tre kampe på seks dage. Det er den slags, vi lever og ånder for. Der bliver ikke så meget træning og evaluering, men det handler om at komme i krig og levere for logoet, for holdet og for hinanden og på den måde tage skridtet ind i top to, siger Glen Riddersholm.

Køb billet til SønderjyskE-AGF her. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus