Søg

SønderjyskE skriver med 15-årig angrebskomet

Per Jessen, 13. juni 2017, kl. 14:00

Den kun 15-årige Ajvaz Redzepi har underskrevet en tre-årig ungdomskontrakt med SønderjyskE. Han betegnes som et af de største angrebstalenter i dansk fodbold.

–  Han er en rigtig dygtig angriber og én af de bedste på landsplan i sin årgang. Han har et godt spark, er hurtig og spiller med en masse power og energi. En spændende og meget målfarlig spiller, siger talent- og sportschef Hans Jørgen Haysen.

Ajvaz Redzepi har været fast mand til DBU’s talentsamlinger. Han kommer fra samarbejdsklubben SUB Sønderborg, hvor han har optrådt på det talentfulde U15-hold, der med OB og AGF frem til sidste spillerunde spillede med om puljesejren i Vest 1-divisionen, som er den højeste fodboldrække for de talentfulde spillere i årgang 2002. Han har tidligere spillet for Høje Kolstrup Boldklub og Aabenraa Boldklub.

– Hele vores talent-setup har grundlag i det sønderjyske område, og samarbejdet vi her har med rigtigt mange dedikerede og dygtige samarbejdsklubber. Derfor glæder det mig enormt, når det så bærer frugt og ender med en kontrakt, som i dette tilfælde med Ajvaz. Så der skal lyde en stor anerkendelse til Høje Kolstrup Boldklub, AaBK og SUB Sønderborg for udviklingen af Ajvaz indtil nu, forklarer Hans Jørgen Haysen.

Fakta Ajvaz Redzepi
Alder: 15 år (27.04.2002)
Position: Angriber
Kontakt: 3-årig ungdomskontrakt (30.06.2020)
Tidligere klubber: Høje Kolstrup Boldklub, Aabenraa Boldklub, SUB Sønderborg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus