én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Pokaloptakt: Kampen om en billet til 1/8-finalerne udkæmpes i Køge

Annonce

Tirsdag aften gælder det 3. runde af Pokalen, når vi møder HB Køge på udebane. Vinderen får en billet til 1/8-finalen i pokalturneringen.

Godt klemt inde mellem to kampe i NordicBet Ligaen spiller vi tirsdag aften pokalkamp i Køge, når HB Køge tager imod på Capelli Sport Stadion i 3. runde af Pokalen.

Vi er blandt de sidste 32 hold i turneringen, og vinderen af tirsdagens kamp får dermed en billet til 1/8-finalerne.

Vores pokalvej er foreløbig gået over Slagelse B&I og Kolding IF. I første runde blev Slagelse B&I fra Danmarksserien besejret med 5-0, og herefter slog vi 2. divisionsholdet Kolding IF med 2-0 – de fleste vil nok huske kampen for Rasmus Wikströms scoring fra midtercirklen.

HB Køge har på papiret haft en lidt nemmere vej til 3. runde, da de indledte pokalsæsonen mod Skovshoved IF fra Københavnsserien, hvor NordicBet Liga-holdet vandt en sikker sejr på 4-0. Så blev det noget mere bøvlet i 2. runde, hvor Kerteminde IF fra den fynske Albaniserie tvang kampen ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, inden de fynske underdogs måtte overgive sig.

Det er første gang, at vi møder HB Køge (lige som vi ikke har mødt hverken Herfølge Boldklub eller Køge Boldklub, som udgør overbygningen) i pokalturneringen. Til gengæld er det ikke længe siden, vi har mødt dem i ligaen. Det gjorde vi i tredje runde af NordicBet Ligaen i denne sæson – den 6. august – hvor vi hentede en sikker 3-1-sejr på Sydbank Park.

Vores seneste kamp i Køge er helt tilbage fra 2011, hvor HB Køge havde en enkelt sæson i 3F Superligaen. Dengang vandt vi 3-1 på et selvmål og mål af Tommy Bechmann og Thomas Hansen. Vores nuværende cheftræner Henrik Hansen spillede hele kampen og styrede slagets gang fra midten.

HB Køge kommer til kampen med en frisk sejr fra i lørdags, hvor de vandt 3-0 over Fremad Amager. Daniel Aggers tropper har i det hele taget fin fart i fodboldstøvlerne i øjeblikket, hvor de blot har tabt én af de seneste syv kampe – holdet kan blandt andet prale af at være det første hold i ligaen, der slog Vejle.

Nu gælder det pokalturneringen, som har sit eget liv – det ved vi alt om efter de seneste tre sæsoner, som har ført os langt og endda hele vejen til tops.

Kampen i Køge bliver hverken streamet eller sendt på tv, men vi liveopdaterer flittigt fra kampen på Twitter og her på hjemmesiden.

Der er kampstart på Capelli Sport Stadion tirsdag klokken 18.00.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke