én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Pokaloptakt: Eskesen glæder sig til B1913-gensyn

Annonce

Julius Eskesen glæder sig til et gensyn med barndomsklubben B1913, som SønderjyskE møder i 3. runde af Sydbank Pokalen.

Onsdag klokken 16.30 gælder det igen Sydbank Pokalen, og denne gang er det Danmarksserieholdet B1913, der tager imod i 3. runde af pokalturneringen.

I SønderjyskE glæder vi os til at besøge Campus Road i Odense, og særligt for Julius Eskesen bliver det en speciel oplevelse.

– Det bliver en nostalgisk følelse for mig at besøge Campus Road. Det glæder jeg mig meget til. Det var her, jeg fik min fodboldopdragelse, så det er en klub, der altid vil betyde meget for mig, siger Julius Eskesen.

– Det var i B1913, jeg startede med at spille fodbold, og jeg spillede der seks-syv år, inden jeg som 10-11-årig skiftede til OB. Min storebror og mange af mine kammerater spillede i klubben, og jeg husker, at vi havde et vanvittigt godt hold, hvor vi som U9 eller U10 vandt DM.

– Det er første gang, jeg kommer tilbage som spiller, men jeg er faktisk kommet en del på Campus Road, fordi jeg lokkede to af mine venner til at spille der, da de gik fra ungdom til senior. Det er et sted, der er rart at komme, og jeg håber, jeg møder nogle af dem, der var der, da jeg selv var i klubben. Jeg ser i hvert fald frem til kampen og besøget, siger Eskesen.

Favoritværdigheden er der næppe den store diskussion omkring, men Julius Eskesen og holdkammeraterne vil møde B1913 med den største respekt.

– Det er en kamp, vi skal dominere, men vi skal også være helt klar, for de slog altså et 1. divisionshold (Jammerbugt FC, red.) ud i den seneste runde. Der er heller ikke tvivl om, at deres spillere vil komme med en stor tænding, for det vil være deres største kamp i lang tid, siger Julius Eskesen.

Kampen mod B1913 bliver ikke vist på tv eller livestream, men vi liveopdaterer på Twitter og via hjemmesiden, og vi følger op med video, fotos og interviews kort efter kampen.

Læs også B1913’s optakt til kampen (link).

B1913 oplyser, at der kan købes billetter ved stadion, og der kan betales både kontant og med MobilePay. Prisen er 80 kroner for voksne, 40 for pensionister, og børn under 18 er gratis.

En ung Julius Eskesen i B1913-tiden. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke