Pokaleventyret sluttede i Odense

Det endte desværre med et samlet nederlag på 1-5 til OB, da vi forsøgte at spille os i den tredje pokalfinale i træk.

Alt godt har en ende, og efter nogle fantastiske sæsoner i Sydbank Pokalen blev endestationen denne gang semifinalen.

Det blev til pokalguld i 2020 og en pokalfinale i 2021, men det blev desværre ikke alle gode gange tre, da OB vandt med samlet 5-1.

Efter en fynsk 2-1-sejr i Haderslev i det første opgør skulle vi vinde i Odense, men vi fik en svær start på kampen, da Issam Jebali allerede i kampens andet minut scorede med et listigt frispark.

José Gallegos var tæt på at udligne få minutter senere, men OB-målmand HC Bernat vandt duellen én mod én.

Vi havde masser af spil foran OB-feltet og truede godt på et par hjørnespark, men i stedet for en sønderjysk udligning blev det 2-0 midtvejs i halvlegen. Emmanuel Sabbi modtog en aflevering bagerst i feltet og sparkede bolden flot ind ved modsatte stolpe.

Emil Frederiksen var tæt på at reducere efter en god halv time, men hans gode afslutning fra 20 minutter blev reddet af Bernat ved stolperoden.

Det blev også til 3-0 inden pausen. Mads Frøkjær fik en pludselig chance midt i feltet, og han udnyttede den med stor sikkerhed.

Den pokalmagi, vi har haft i flere sæsoner, var desværre væk i denne kamp, og det lykkedes os ikke at spille os tilbage i kampen.

Indstillingen var fin, og der var chancer til mål i anden halvleg, men der blev brændt et par store muligheder tæt under mål, og da Emil Frederiksen havde bolden i nettet med et kvarter igen, blev der dømt offside. Nej, det var ikke vores dag.

Det blev til gengæld en flot dag på tribunen. Omkring 800 SønderjyskE-fans var mødt op i Odense, og de kæmpede bravt kampen igennem. Tusinde tak for støtten – det gjorde virkelig indtryk.

Vi ærgrer os i dag, og så skal vi hurtigt rejse os. Allerede søndag venter en ny kamp – mod AGF i Aarhus i 3F Superligaen.

Sydbank Pokalen endte før tid denne gang – vi jagter et nyt eventyr i næste sæson.