Søg

Placerings kamp i Silkeborg

Rasmus Andersen, 20. oktober 2017, kl. 17:40

Af Rasmus Andersen

Silkeborg IF og SønderjyskE ligger side om side i Alka Superligaen efter 12 runder. 1 point adskiller de to hold, med SønderjyskE som det førende hold. Dermed er det vigtigt, at lægge afstand til, eller som minimum holde Silkeborg under os, med en sejr eller en uafgjort i lørdagens kamp.

Det er første gang, at SønderjyskE skal prøve kræfter med det nye stadion i Silkeborg, hvor større stadion, med plads til flere, og i særdeleshed kunstgræsset er en udfordring.

SønderjyskE og Silkeborg kommer begge til kampen efter et nederlag til 2 hold fra top 3. Senest smed Silkeborg en 1-0 føring på Brøndby Stadion, hvor man tabte 4-1.

Hold øje med deres mand:
Gustaf Nilsson
Gustaf Nilsson lavede Silkeborgs eneste mål, da de tabte 4-1 i sidste runde på Brøndby Stadion. Men der har været langt mellem snapsene for den unge svensker, der blot har lavet 2 mål i sæsonen. Nu er det på tide, hvis han vil slå igennem i år. Efter et nederlag til sin egentlig arbejdsgiver, vil Gustaf Nilsson helt sikkert forsøge, at rejse sig med holdet og det gør man bedst ved at lave mål. Vi husker i hvert fald tydeligt, at vi havde problemer med den unge svensker i seneste sæson.

Hold øje med vores mand:
Marko Mitrovic
Desværre er Mikael Uhre blevet skadet, og derfor skal vi have en ny frontangriber det næste stykke tid. Den opgave kan være lige, hvad Marko Mitrovic har brug for. Fast spilletid og mål hænger ofte sammen for en angriber, så nu er det chancen for Mitrovic. En chance, som vi håber på, at Mitrovic griber allerede i lørdagens kamp mod Silkeborg. Samarbejdet med Greko, Zincker, Kløve, Scheel og de andre offensive kræfter skal dog hurtigt findes, hvis ikke vi vil straffes af Silkeborgs dygtige spillere.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus