Søg

Peter Christiansen-drøn var ikke nok for reserverne

Jacob Ravn, 11. februar 2019, kl. 16:06

Peter Christiansen bragte hurtigt SønderjyskE foran i årets første reserveholdskamp, men det endte med et 1-4-nederlag til OB i Odense.

Lørdag blev Superligaen sat i gang for SønderjyskE’s vedkommende, og mandag eftermiddag gjaldt det årets første kamp i Reserveligaen – en udebanekamp mod OB i Odense.

SønderjyskE fik en god start på kampen, da Peter Christiansen bragte gæsterne i front 1-0, men i sidste ende vandt fynboerne kampen med 4-1.

Allerede efter fem minutters spil var Peter Christiansen på pletten. Efter en veludført, offensiv omstilling spillede Joao Pereira bolden tilbage til SønderjyskE-angriberen, der vendte godt rundt og sparkede bolden resolut op i krogen.

SønderjyskE var generelt godt spillende i den første halvdel af første halvleg, men midtvejs i halvlegen scorede OB to gange på tre minutter efter hjørnespark – ved Mikkel Desler og Mathias Greve – og herefter var OB bedst i resten af halvlegen.

Efter pausen fandt SønderjyskE igen de gode takter frem, og Ardit Murati fem meter fra mål var tæt på at udligne til 2-2, men angriberens afslutning ramte overliggeren.

Efter et god halv time overtog OB mere af spillet og endte med at score to gange yderligere – Mathias Greve gjorde sig til dobbelt målscorer, og Mads Frøjær-Jensen gjorde det til 4-1 i overtiden.

– Det var træls, at vi skulle indkassere to mål efter hjørnespark i første halvleg. Vi troede, vi var bedre end OB i den disciplin, siger træner Niels Lodberg, der dog så flere lyspunkter undervejs – især efter pausen.

– Anden halvleg er godkendt. Vi forsøger at arbejde med de samme ting som på førsteholdet, og det her var også den første kamp med den nye spillestil. Der var en masse gode ting, men vi kunne også se nogle ting, som vi skal arbejde med og forbedre.

– Vi havde seks U19-spillere med, og Senad Jarovic fik debut, og man kan ikke forvente drømmebold fra første kamp, når vi har lavet så store ændringer i forhold til, hvordan vi tidligere har spillet.

– Jeg kunne godt tænke mig at se, hvad der var sket, hvis Ardit Murati havde scoret til 2-2, hvor overliggeren desværre var i vejen, for det kunne have givet os blod på tanden, men i sidste ende er det fortjent nok, at vi taber, siger Niels Lodberg.

Udover SønderjyskE og OB er også Vejle, EfB og FC Midtjylland med i reserveligaens pulje 3.

Det giver yderligere syv kampe hen over foråret, og programmet ser således ud:

18/2 Vejle-SønderjyskE
25/2 SønderjyskE-Vejle
11/3 EfB-SønderjyskE
1/4 SønderjyskE-EfB
23/4 SønderjyskE-FC Midtjyllland
29/4: FC Midtjylland-SønderjyskE
13/5: SønderjyskE-OB

FAKTA
Kampen i tal
OB-SønderjyskE 4-1 (2-1)
0-1 Peter Christiansen (4.), 1-1 Mikkel Desler (25.), 2-1 Mathias Greve (28.), 3-1 Mathias Greve (71.), 4-1 Mads Frøkjær-Jensen (90.)

SønderjyskE’s hold: Victor Smedsrud – Ramon Rodrigues, Eggert Jonsson (59./Morten Dyremose), Ture Blaue, Joao Pereira – Søren Frederiksen, Rasmus Vinderslev, Mads Hansen – Ardit Murati (74./ Nicolai Dupont), Peter Christiansen, Steffen Svenningsen (59./Senad Jarovic)

 

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus