Søg

Overliggeren stod i vejen i drivvåd affære

Rasmus Andersen, 9. februar 2019, kl. 17:56

SønderjyskE var taget en tur til Vejle i forårets første kamp og Glen Riddersholms debut som SønderjyskE træner.

Det var gæsterne fra Vejle der kom frem til første afslutning. En lang bold gav muligheden for at Louati kunne trække ind i banen, men afslutningen strøg et godt stykke forbi fjerneste målhjørne.

Christian ‘Greko’ blev manden med første SønderjyskE afslutning. Efter fire minutter fik han plads til at forsøge sig langt ude fra, men afslutningen endte på tribunerne bag målet.

Det var meget tæt på at blive farligt for SønderjyskE, da en lang bold sendte Mielitz på skovtur. heldigvis fik Louati ikke overlistet Mielitz, der med en glidende tackling sendte bolden ud til indkast.

Regnen og vinden gjorde det ikke nemt at spille fodbold, men begge mandskaber forsøgte alligevel at sætte sig på kampen. Efter 17 minutter fik SønderjyskE så det første hjørnespark, men et frispark blev begået omkring målmand Bajza, så Vejle kunne få ro på bolden igen.

I modsatte ende svarede Vejle igen med deres eget hjørnespark efter en skudmulighed, hvor SønderjyskE fik blokeret i sidste øjeblik. Hjemmeholdets hjørnespark savnede dog kvalitet og Sønderjyske fik clearet i første omgang. Desværre blev bolden sendt tilbage i feltet, hvor 5 sekunders klumpspil endte med en løs bold til Vejles Kjartan Finnbogason, der tacklede bolden i nettet til 1-0 efter 20 minutter.

Få minutter efter 1-0 målet fordoblede Vejle. Et fremragende indlæg ramte en helt fri Louati bagerst i feltet, som headede bolden helt op i fjerneste hjørne. 2-0 til hjemmeholdet lige som regnen tog ekstra til.

Jeppe Simonsen fik sig en advarsel, da han forsøgte at nedlægge Mucolli i en omstilling, men i den anden ende trak Simonsen også et gult kort på Tobias Mølgaard, som gav en god mulighed for SønderjyskE. Frisparket fra Absalonsen blev clearet ud til Marcos Rojas, der forsøgte fra kanten af feltet, men bolden ramte målmand Bajza i ansigtet og så blev det desværre ikke til en returbold.

SønderjyskE fik desværre ikke presset Vejle yderligere inden pausen. Derfor gik hjemmeholdet i omklædningsrummet med en 2-0 føring.

Efter pausen var det igen hjemmeholdet der bed fra sig. Arbnor Mucolli forsøgte at løsrive sig fra Kees Luijckx, men Kees fik i sidste ende blokeret skuddet ud til hjørnespark.

Glen Riddersholm reagerede tretten minutter inde i anden halvleg med sine første udskiftninger som SønderjyskE træner. Søren Frederiksen og debutant Danny Amankwaa blev sendt på banen i stedet for Marcel Rømer og Johan Absalonsen.

Dagens tilskuertal blev 3109, men SønderjyskE kan tage en stor del af kreditten for det fremmøde. Der var nemlig hele 380 lyseblå tilskuere til at støtte op om SønderjyskE til dagens kamp i Vejle.

Både Amankwaa og Frederiksen kom med frisk energi og gåpåmod. SønderjyskE formåede samtidig at fastholde bolden højt på banen, mens de jagtede reduceringen.

Jeppe Simonsen kom meget tæt på reduceringen med femten minutter tilbage, da Gartenmann smækkede en hård flad bold i feltet. Afslutningen manglede ikke fart, men en refleks af Bajza i målet sendte bolden på overliggeren og ud til hjørnespark.

Efter hjørnesparket kom Peter Christiansen på banen i stedet for Greko. Dermed fik Glen Riddersholm brugt sin sidste udskiftning.

Fem minutter før slutfløjt fik Lieder prikket bolden i nettet efter en Jeppe Simonsen afslutning blev parreret, men Lieder stod i offside position og derfor blev målet annulleret.

Efter 87 minutter stod træværket igen i vejen for SønderjyskE. Denne gang var det Peter Christiansen der afsluttede efter en frispilning fra Søren Frederiksen.

Mod slutningen stod det klart at Vejle ville forsvare sejren hjem. Det lykkedes da heller ikke for SønderjyskE at komme med et sidste pres efter stadionuret passerede 90 minutter.

Vi siger mange tak til det meget flotte fremmøde og de 380 medrejsende tilskuere på udebaneafsnittet. Vi ses på Sydbank Park til kampen mod AGF.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus