én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Overblik: Sådan gik det vores landsholdsspillere

Annonce

Tre talentfulde spillere kom i aktion på diverse ungdomslandshold. A-landsholdsspillerne nøjedes med at se på.

Mens 3F Superligaen har ligget stille, har der været fuld fart på landsholdskalenderen, og vi tager her et kig på, hvordan det er gået de fem spillere, vi havde på landsholdsopgaver denne gang.

16-årige Gustav Drest Wagner fik en hovedrolle for det danske U17-landshold, da han startede inde i to af tre kampe i EM-kvalifikationen. Han spillede hele kampen i 2-0-sejren over Malta og fik 84 minutter i gruppefinalen mod Tyrkiet, som endte 3-3, hvorefter Danmark tabte på straffespark, men holdet har alligevel avanceret til Elite Round.

17-årige Isak Jensen havde en afgørende rolle for det danske U19-landshold i EM-kvalifikationskampen mod Kasakhstan. Han fik en time på banen og lavede både assist og trak et straffespark i den danske sejr på 5-2. Han kom ikke i aktion i de øvrige kampe, hvor Danmark vandt 2-0 over Nordirland og spillede 1-1 mod Tjekkiet. Med de syv point, som der blev skrabet sammen, er Danmark videre til Elite Round.

21-årige Emil Holm har etableret sig som fast mand for det svenske U21-landshold, og han spillede 80 minutter i 3-1-sejren over Montenegro og samtlige minutter i 1-1-kampen mod Italien. Mod Montenegro lavede Holm assist ved 1-0-målet, og han var også oplægger ved målet i Italien. Sverige fører EM-kvalifikationsgruppen foran Italien.

Lawrence Thomas var udtaget til det australske A-landshold, men han kom ikke i aktion i de to VM-kvalifikationskampe, hvor Australien vandt 3-1 over Oman og tabte 1-2 til Japan. Australien har fortsat en god chance for at kvalificere sig til VM, men det er tæt i den asiatiske kvalifikation, og næste gang i november venter svære kampe mod Saudi Arabien og Kina.

Duplexe Tchamba var udtaget til Camerouns A-landshold, men forsvarsspilleren fik ikke spilletid i de to VM-kvalifikationskampe mod Mozambique. Cameroun vandt begge kampe (3-1 og 1-0) og er stukket af i VM-kvalifikationsgruppen sammen med Elfenbenskysten.

Alle spillere vender nu retur til Haderslev, hvor spillerne på 3F Superliga-holdet igen er samlet til torsdagstræningen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke