Søg

Ordensreglementet er opdateret på de sønderjyske hjemmebaner

Jacob Ravn, 11. april 2019, kl. 19:33

Ordensreglementet for de fire sønderjyske hjemmebaner er blevet opdateret, så det bliver tydeligt understreget, at homofobiske sange ikke accepteres.

På SønderjyskE’s fire hjemmebaner skal der være plads til at råbe, synge og sige det, som du måske har brændt inde med hele ugen.

Men uanset om du er på Sydbank Park, i Frøs Arena, i Broager Sparekasse Skansen eller i Arena Aabenraa, er der nogle spilleregler, du skal holde dig inden for. De står nedfældet i et ordensreglement, som du kan finde her på SønderjyskE’s hjemmeside.

Efter den seneste Superligarunde har der været fokus på homofobiske sange, og SønderjyskE vil gerne bruge anledningen til at understrege, at klubben ikke accepterer den slags adfærd. I den forbindelse er ordensreglementet på SønderjyskE’s hjemmebaner blevet opdateret, så det nu direkte fremgår, at der er forbud mod homofobiske sange.

Du kan finde ordensreglementet for de fire sønderjyske hjemmebaner her: Sydbank Park, Frøs Arena, Broager Sparekasse Skansen og Arena Aabenraa.

Til mandagens Superligakamp på Sydbank Park vil spillere fra SønderjyskE og AGF sammen markere, at Superligaklubberne tager afstand fra homofobiske sange og tilråb. Det bliver markeret af alle Superligaholdene i den kommende spillerunde (læs mere her).

I SønderjyskE glæder vi os til mange flere gode, positive oplevelser sammen med vores fantastiske lyseblå fans.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus