én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Optakt: Hillerød venter i Sydbank Pokalen

Annonce

Onsdag tager SønderjyskE hul på et nyt muligt pokaleventyr, når Hillerød Fodbold tager imod på Secma Ground i 2. runde af Sydbank Pokalen.

Onsdag klokken 17.15 tager vi hul på denne sæson af Sydbank Pokalen.

Efter pokaltriumfen i 2020 og pokalfinalen 2021 har vi efterhånden fået rigtig gode pokaltraditioner i klubben, og nu tager vi det første skridt mod et nyt muligt pokaleventyr.

Sæsonens første pokalkamp spilles på Secma Ground i Hillerød, hvor 2. divisionsklubben Hillerød Fodbold tager imod i 2. runde af Sydbank Pokalen.

Det er fjerde gang i træk, at Hillerød Fodbold møder et Superliga-hold i Sydbank Pokalen. I 2019 måtte FC København ud i straffesparkskonkurrence, før de besejrede Hillerød – det var i øvrigt i den kamp, hvor Nicklas Bendtner debuterede for FCK. Året forinden mødte Hillerød Brøndby, som vandt 4-1, og sidste år vandt OB med 2-1 i Hillerød.

Nordsjællænderne, der har Christian Lønstrup som cheftræner, ligger i øjeblikket nummer 4 i 2. division, og i 1. runde af Sydbank Pokalen vandt de 4-0 over Skovshoved IF fra Danmarksserien.

I SønderjyskE glæder vi os til en ny spændende sæson i Sydbank Pokalen, hvor den første kamp kommer lige i kølvandet på 2-2-kampen mod Viborg FF i 3F Superligaen, og allerede efter den kamp så cheftræner Michael Boris frem mod pokalkampen.

– Vi må undvære flere af vores landsholdsspillere. Mandag omorganiserer vi os, og så har vi fuldt fokus på pokalkampen. Vi skal score, vi skal vise, at vi vil spille fodbold, og at vi er klare favoritter, og at vi vil videre til næste runde, sagde Michael Boris.

Også holdets nye mand Dániel Prosser, der scorede et lynmål i sin debut, håber, at han kan være med til at fortsætte de gode pokaltraditioner i SønderjyskE.

– Jeg ved, at klubben var i finalen sidste år, og jeg håber, at vi også i år kan nå vores mål. Det er lige meget, hvem vi møder i pokalturneringen, vi er der for at vinde, sagde Dániel Prosser.

Kampen bliver ikke vist på tv eller livestream, men vi vil opdatere flittigt på Twitter og her på hjemmesiden.

Billetter til kampen kan købes på Hillerøds hjemmeside på dette link.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Onsdag D. 27. Oktober 19:45
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober
  FCM
  FC Midtjylland
  3
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke