Søg

Optakt: Hårdt arbejde mod Hobro

Jacob Ravn, 7. december 2018, kl. 11:30

Der er hårdt arbejde på menuen, når SønderjyskE lørdag eftermiddag spiller i Hobro.

Tidligere i denne sæson spillede SønderjyskE og Hobro IK uafgjort på Sydbank Park i en kamp, hvor Stefan Gartenmann saksesparkede SønderjyskE i front, inden Emmanuel Sabbi sikrede det uafgjorte resultat.

Manden med målet i det omvendte opgør, Stefan Gartenmann, tror på sejr i Hobro, men han pointerer også, at det ikke bliver en let opgave.

– Vi har fuld tiltro til, at vi kan vinde deroppe. Det er ikke et nemt sted at spille, men hvis vi vil indfri de ambitioner, vi har som hold, er det et sted, vi skal vinde. Specielt oven på skuffelsen på hjemmebane mod Hobro, hvor det lugtede langt væk af mere end et point, siger Stefan Gartenmann.

Når det kommer til, hvordan SønderjyskE skal vinde over Hobro, er Stefan Gartenmann klar til en hård kamp.

– Opskriften er at holde tempoet højt i kampen og få dem til at løbe en masse meter. Det er et hold, der skal nedbrydes og trættes, så vi får brug for samtlige 90 minutter for at overvinde dem, mener Gartenmann.

Marcel Rømer, der udfylder rollen som offensiv midtbanespiller, håber på genrejsning efter nederlaget til FC Nordsjælland i seneste runde.

– Vi skal ikke revolutionere os selv. Vi skal gøre det, vi er gode til endnu bedre, end vi gjorde mod FC Nordsjælland. Vi skal finde vores gode offensive spil frem, det gjorde vi ikke mod FC Nordsjælland, så vi har noget at revanchere mod Hobro, siger Marcel Rømer.

Hobro IK-SønderjyskE spilles lørdag den 8. december klokken 16.00 på DS Arena i Hobro.

Højdepunkter fra SønderjyskE-Hobro:


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus