Søg

Offensiv mod defensiv i Sønderjylland

Rasmus Andersen, 25. august 2017, kl. 11:02

Af Rasmus Andersen

I Alka Superligaens første 5 kampe var OB det hold i ligaen, der havde lukket færrest mål ind. Det er de såmænd fortsat efter 0-2 nederlaget mod FC Midtjylland, men nu delt første plads med AC Horsens og Hobro IK, der alle har lukket 4 mål ind.

4 mål havde vi lukket ind inden 3-2 nederlaget i Telia Parken, og var derfor godt med, inden opgøret mod de Danske Mestre. Offensivt derimod, har SønderjyskE været sprudlende. Greko er fortsat ligaens assist konge med 5 assist, mens Uhre og Zinckernagel hver har lavet 3 mål.

Derfor er der lagt op til offensiv mod defensiv, når OB gæster Sydbank Park i aften. Men selvom OB blot har scoret 4 mål i sæsonen, så betyder det ikke, at vi ikke kan få en målfest i aften.

Hold øje med deres mand:
Anders K Jacobsen
AK, som de kalder ham, scorede 2 gange mod Hobro IK, og er derfor topscorer for de stribede. Sammen med Rasmus Festersen og Rasmus Jönsson, udgør AK den trehovede offensiv, som OB har at komme med. Rasmus Jönsson er dog skadet til opgøret i aften, hvorfor der er en trussel mindre at tænke på for Claus Nørgaard og co. Anders K Jacobsen er giftig i feltet, hvor han har en fremragende evne til at stå på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Og når AK får chancen tæt under mål, så har hans afslutningsevner sjældent fejlet. Vi må håbe på, at vores defensiv, kan dæmme op for AK.

Hold øje med vores mand:
Greko
Assistmageren, der indtil videre er noteret for 5 assist i Alka Superligaen i år, er langt fra færdig. Med mål og assist i seneste kamp mod FC København, har Greko helt sikkert lyst til mere. Sammen med Zinckernagel og Uhre, var Greko med til at forstyrre FC København i Parken, samt besejre AGF på hjemmebane. De tre forreste, sammen med arbejdshesten og kreatøren Kløve, skal forsøge at nedbryde den ellers så solide OB defensiv. Selvom OB ikke har lukket mange mål ind på det sidste, så mangler de at møde en stor offensiv trussel. Det mødte de en smagsprøve på, da de senest tabte 0-2 til FC Midtjylland, på 2 sene mål af Sørloth. Det kan komme os til gode, hvis vi når kampens sidste tredjedel, hvor vi ved, at vi sagtens kan score mål.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Lige nu får du odds 2,90 på, hvis du tror, SønderjyskE vinder 1. halvleg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus