Offday i Aalborg

Det blev desværre til et 0-4-nederlag, da vi søndag gæstede AaB i Aalborg.

Søndagens kamp i Aalborg er en af dem, der bare hurtigst muligt skal glemmes. Vi skal lære af vores fejl, og så komme hurtigt videre.

Det var noget af en kollektiv offday på Portland Park, hvor et skarpt AaB-hold vandt med 4-0.

Iver Fossum bragte hjemmeholdet foran efter ti minutters spil, da han headede et godt indlæg ind bag Lawrence Thomas.

Vores største chance i halvlegen tilfaldt Abdulrahman Taiwo, der også fik headet bolden i mål, men det blev desværre annulleret for en snæver offside.

I den anden ende havde AaB anderledes skarphed, og efter et VAR-tjek blev Milan Makarics mål med skulderen godkendt, og så var det 2-0 ved pausen.

Kampen blev lukket, inden der var spillet en time. Louka Prip og Iver Fossum øgede til 3-0 og 4-0 i det 53. og 57. minut, og så var kampen så godt som afgjort.

Vi kom frem til gode chancer til Taiwo og Rasmus Vinderslev i slutfasen, men heller ikke i offensiven var det vores dag.

Kampen skal hurtigt ud af systemet, og så skal der arbejdes godt på træningsbanen de næste 14 dage, inden FC København gæster Sydbank Park den 17. oktober.

Tak for opbakningen til de omkring 70 SønderjyskE-fans i Aalborg.

Lørdag D. 6. April 14:00