Ny sejr til reserverne

Reserveholdet vandt tirsdag med 2-0 over OB i Odense. Kristófer Kristinsson og Emil Frederiksen scorede målene.

Truppens bredde har virkelig vist klassen i dette efterår, og tirsdag fik reserveholdet den fjerde sejr ud af fire mulige i Reserveligaen.

Denne gang blev OB besejret med 2-0 i Odense efter en helstøbt sønderjysk indsats kampen igennem.

Der var gang i løjerne fra første fløjt, og allerede efter et minut hamrede Kristófer Kristinsson bolden på overliggeren med et godt drøm udefra.

Efter ti minutter blev der begået straffespark mod Faris Moumbagna, men Kristinsson bankede bolden på stolpen.

Også Emil Kornvig var tæt på i første halvleg, da han smart lobbede bolden over OB-keeper Mandé, men bolden blev reddet på stregen.

I starten af anden halvleg var OB farlige første gang, men Nicolai Flø hev en fin redning frem og holdt nullet.

Ti minutter inde i halvlegen faldt den første scoring, da Emil Frederiksen tæt under mål kunne sætte Kristinssons gode indlæg i kassen.

Få minutter senere kom Kristinsson selv på tavlen, da han køligt udnyttede Mads Hansens fremragende fremlægning. Det var i øvrigt Haderslev-knægten Mads Hansen, der bar anførerbindet kampen igennem.

2-0 blev holdt hele vejen hjem. OB truede med et dobbelt-afslutning på overliggeren i slutminutterne, men kom ikke tættere på.

En håndfuld af klubbens U19-spillere kom i aktion i kampen. Isak Jensen spillede fuld tid, mens Sebastian Jessen startede inde og fik en god time på banen. De øvrige U19-spillere, Jonatan Bro, Andreas Lykke og Kristoffer Jørgensen, kom ind i anden halvleg og var med solide indsatser med til at sikre sejren.

Den næste kamp for reserverne er mandag den 8. november klokken 14.00 hjemme mod Vejle.