Søg

Ny sæson, ny anfører, nye spillere. Samme dyder

Rasmus Andersen, 13. juli 2017, kl. 8:35

Af Rasmus Andersen

For tiende gang i streg skal SønderjyskE spille i Danmarks bedste fodboldrække, Alka Superligaen. Esbjerg fB og Viborg FF er blevet erstattet af FC Helsingør og Hobro IK og dermed er 14 hold endnu engang klar til at kæmpe om medaljer, Europa, nedrykning og meget mere.

Første opgave bliver på Sydbank Park mod Randers FC klokken 18.30.

De lyseblå helte fra Sønderjylland sluttede i sidste sæson på en flot 6. plads i mesterskabs slutspillet. I år bliver det uden tvivl endnu sværere at tilkæmpe sig en plads i top 6, da mange klubber har forstærket sig. Blandt andet lørdagens modstander, der sidste sæson sluttede på 7. pladsen.

Randers FC vil helt sikkert ikke være tilfredse med deres forår i 16/17 sæsonen, hvor de smed en ellers sikker plads i top 6 væk, og måtte tage til takke med nedryknings slutspil, hvor de faktisk var tæt på, at ende med at stjæle Europa League pladsen fra FC Midtjylland.

Randers FC har, ligesom resten af Alka Superligaen haft stor udskiftning i truppen, hvor deres største svækkelse må være, at de har mistet midtbanedynamoen Kasper Fisker til Brøndby IF.

SønderjyskE har også haft stor udskiftning i truppen siden vi takkede af i Parken i sidste runde af sidste sæson. Emil Scheel, Stefan Gartenmann, Mads Hvilsom, Niki Zimling, Sebastian Mielitz. Det er de nye navne, vi skal lære at kende på Sydbank Park og i hele Sønderjylland.

Der er også blevet plads til en ny anfører, efter vi har sagt farvel til Pierre Kanstrup.

Marc Pedersen er ny anfører, men selvom der er ny anfører i truppen, så har vores værdier og dyder ikke ændret sig, mener Alka Superligaens hårdeste nyser;
– “Tilskuerne kan forvente et SønderjyskE hold, som kæmper alt det de kan for trøjen. Så er det måske ikke altid lige kønt, men indstillingen skal være der hver gang og det håber jeg, det bliver tydeligt at se fra lægterne”, siger Marc Pedersen til SønderjyskE Fodbold.

Hold øje med deres mand:
Mayron George
Den unge costaricanske angriber har over sommerpausen arbejdet på, at lægge mere på i fysikken. Noget man bestemt kunne se, da Randers FC åbnede deres træningskampe inden sæsonen. Shortsene strammede over de enorme lårmuskler, og den lyseblå Randers FC trøje lignede til tider, den var ved at give efter for de enorme muskler på den høje angriber. Mayron George kan skabe kaos i et midterforsvar, både i luften og hvis han skal forsøge, at holde folk væk fra bolden. Hold øje med de enorme muskler i kamp med Marc Pedersen og Kees Luijckx i forsvaret, når vi støder sammen med Randers FC på lørdag.

Hold øje med vores mand:
Troels Kløve
Kløve var nok banens bedste i seneste træningskamp mod Esbjerg fB. Med både gode driblinger, flot overblik og mål var Kløve en meget synlig faktor i det offensive. Samtidig bidrog han med glimrende returløb i defensiven. Troels Kløve skal, sammen med resten af midtbanen, hele vejen ind forbi Niki Zimling og over til Greko på den modsatte kant forsøge at skabe balance i vores spil. Derudover kan Kløve bidrage med fart og knivskarpe afleveringer i vores giftige kontrastød. Her kan vi forhåbentlig se Kløve spille Mikael Uhre i dybden, så vi kan få åbnet målkontoen for vores forreste angriber allerede i første hjemmekamp.

Det siger vi inden kampen:
– “Jeg håber, vi kan vise det “nye” hold godt frem og at man kan se, vi bliver ved med at bygge på vores spil. Jeg håber, vi kan vise, at vi har nogle nye ideer på bolden, og at vi efter et blandet forår igen kan få noget flow i spillet”, siger Marc Pedersen til SønderjyskE Fodbold.

Vi glæder os enormt meget til at se jer på Sydbank Park i hele den kommende sæson.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Tror du på et SønderjyskE mirakel i denne sæson, så kan du få odds 200 på, at de lyseblå fra Sønderjylland bliver Danske Mestre.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus