Søg

Nazifi og Nigeria sikrer VM-billet

Jacob Ravn, 8. februar 2019, kl. 20:27

SønderjyskE’s Nazifi Yahaya var med i hele kampen, da Nigeria vandt 1-0 over værtsnationen Niger og sikrede sig en billet til U20-VM.

For tredje kamp i træk var der fuld spilletid til SønderjyskE-spilleren Nazifi Yahaya, da Nigerias U20-landshold fredag var i aktion ved de afrikanske mesterskaber, U20 African Cup of Nations.

”The Flying Eagles” havde brug for uafgjort i den sidste gruppekamp mod værtsnationen Niger for at spille sig i semifinalen ved African Cup of Nations, men Nigeria tog alle tre point, da holdet vandt 1-0.

Nazifi kom frem til en stor chance i første halvleg, men kampen blev først afgjort et kvarter før tid, da Alhassan scorede kampens eneste mål.

Dermed vinder Nazifi og Nigeria gruppen med syv point for tre kampe og spiller sig dermed i semifinalen sammen med Sydafrika, der hentede fem point.

Pladsen i semifinalen betyder også, at Nazifi og Nigeria sikrer sig en billet til sommerens U20-VM, der spilles i Polen fra den 23. maj til den 15. juni.

Nigeria spiller semifinale på onsdag – lørdag afgøres det, om modstanderen bliver Ghana eller Mali. Den anden semifinale er en kamp mellem Sydafrika og Senegal.

SønderjyskE ønsker Nazifi og Nigeria tillykke med semifinalepladsen og ikke mindst VM-billetten.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus