Søg

Nikola Mirkovic forlænger i SønderjyskE

Jacob Ravn, 16. maj 2019, kl. 19:03

SønderjyskE Fodbold og målmand Nikola Mirkovic er blevet enige om betingelserne for at fortsætte samarbejdet.

En prøvetræning på træningslejren i Tyrkiet blev vekslet til en kontrakt i foråret, og nu er SønderjyskE og målmand Nikola Mirkovic blevet enige om betingelserne for en forlængelse.

Den 27-årige serber har fået en toårig kontrakt med option på yderligere et år.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det er lykkedes at holde på Mirkovic.

– Vi så nogle gode ting i vinter, siden vi tog ham ind efter træningsopholdet, og vi er blevet endnu mere overbevist, efter det han har leveret i foråret. Han bliver bare bedre og bedre, og vi føler, at vi står godt rustet på målmandsposten, hvor Mirkovic og Sebastian Mielitz kan presse hinanden, for de er virkelig dygtige begge to, siger Haysen.

Den serbiske målmand har ikke kun været god med handskerne, men også vist en god indstilling til livet som fodboldspiller i SønderjyskE.

– Han giver også sindssygt meget i hverdagen. Han er en skøn person, der altid er smilende, men han er også altid total klar og konstruktiv, og han har store ambitioner og vil en masse, og det er lige præcis de dyder, vi gerne vil se her i klubben, siger Hans Jørgen Haysen.

Nikola Mirkovic glæder sig over, at den korte kontrakt i SønderjyskE nu er vekslet til en længerevarende.

– Jeg er virkelig glad for at være i klubben, og min familie er faldet godt til i Haderslev. Vi har følt os velkomne fra starten, og folk er søde til at hjælpe os. Jeg er meget glad for, at vi nu ved, at vi skal være her i lang tid, siger Nikola Mirkovic, der har store ambitioner for den kommende kontraktperiode.

– Jeg har stor respekt for Sebastian Mielitz, som er en dygtig målmand, men min ambition er at blive førstemålmand i klubben. Der er fair konkurrence, og jeg vil arbejde hårdt og gøre mit bedste for at komme i startopstillingen, siger Mirkovic.

Nikola Mirkovic havde sin kone, Jelena, og sin søn på knap et år med til kontraktunderskrivelsen hos sportschef Hans Jørgen Haysen. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus