Nederlag til reserverne

Årets første kamp i Reserveligaen endte med en 4-2-sejr til AC Horsens i Bramdrupdam.

Mandag var reserverne i aktion for første gang, da de mødte AC Horsens i Bramdrupdam.

Hverken resultat- eller spillemæssigt blev det det helt store sus for de lyseblå, da gæsterne fra Horsens vandt kampen 4-2, og assistenttræner Simon Poulsen, der står i spidsen for reserveholdet, var ikke helt tilfreds med indsatsen.

– Vi spiller egentligt ganske pænt de første 15-20 minutter, men så begynder AC Horsens at tage over, og de scorer to gange inden pausen i nogle situationer, hvor vores defensiv ikke er alt for prangende.

– I anden halvleg har vi nogle gode takter i offensiven, men vi lader dem igen score for let efter nogle dårlige beslutninger, så det var ikke den bedste dag for vores defensiv, sagde Simon Poulsen efter kampen.

Faris Moumbagna spillede de første 45 minutter på toppen og scorede kort før pausen, hvor han blev byttet ud med Abdulrahman Taiwo, som scorede vores mål efter en times spil.

AC Horsens’ målscorere i kampen var Angelo Nehme (2), Jashar Beluli og Jonas Thorsen. Sidstnævnte gjorde comeback for gæsterne efter et kræftforløb, og også her i SønderjyskE er vi enormt glade for at se ham tilbage på banen igen.

Hos SønderjyskE var flere U19-spillere i aktion. Jonatan Bro, Philip Banda og Sebastian Jessen startede alle på banen, mens Kristoffer Jørgensen, Mikkel Tønnesen og Tobias Ryborg kom ind i slutningen af kampen.

AC Horsens er også vores næste modstander i Reserveligaen. Vi spiller efter planen den 21. marts i Horsens.

FAKTA
SønderjyskE-AC Horsens 2-4 (1-2)
0-1 Angelo Nehme, 0-2 Jashar Beluli, 1-2 Faris Moumbagna, 1-3 Jonas Thorsen, 2-3 Abdulrahman Taiwo, 2-4 Angelo Nehme

Vores hold: Nicolai Flø – Jonatan Bro, Philip Banda, Duplexe Tchamba – Robin Schouten, Mads Albæk (79./Kristoffer Jørgensen), Rilwan Hassan, Sebastian Jessen – Daniel Prosser (82./Mikkel Tønnesen), Faris Moumbagna (46./Abdulrahman Taiwo), José Gallegos (82./Tobias Ryborg)