Søg

Nederlag i Silkeborg til talenterne

Stig Kongsted, 16. marts 2019, kl. 20:48

U17 taber 4-1 og U19 taber 3-1 mod Silkeborg

U17 lagde ud lørdag eftermiddag på kunstgræsset på JYSK Park i Silkeborg mod rækkens suveræne førerhold. HFK/SønderjyskE var godt med i kampen, og resultatet 4-1 er misvisende ifølge træner Thomas Thinggaard:

-Vi leverer en stærk holdpræstation, og vi følte hele vejen igennem, at vi kunne få point i kampen. Drengene arbejdede stenhårdt og fortjener stor ros for indsatsen. Desværre lukker vi to mål ind i de sidste 10 minutter, og nederlaget blev for stort.

Målscorer for HFK/SønderjyskE var Adis Murati (Se foto).

Næste kamp for U17 er lørdag den 30. marts kl. 15.15 i Aalborg mod AaB.

U19-holdet, der ligger nr. 8 i tabellen, kunne bagefter gøre skaden god med en sejr mod rækkens nr. 11. Sådan udviklede det sig desværre ikke, da holdet tabte 3-1. Det var da heller ikke en helt tilfreds Cheftræner, Thomas Skou, efter kampen.

-Nederlaget blev grundlagt i det første kvarter, hvor vi kom bagud 2-0. Resten af halvlegen var vi dog gode og får også reduceret til 1-2, men i 2. halvleg rammer vi slet ikke vores niveau. At vi taber en kamp, som vi ikke burde tabe er én ting, men at vi i dag ikke stod sammen som et hold er meget skuffende.

Målscorer for HFK/SønderjyskE var Kristian Bach

U19-holdet skal igen i ilden lørdag den 30. marts kl. 13.00 i Aalborg mod AaB.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus