Søg

Nazifi dobbelt målscorer i SønderjyskE-sejr

Jacob Ravn, 17. april 2019, kl. 15:33

Nazifi Yahaya startede for første gang inde for SønderjyskE’s U19-hold, og den nigerianske angriber scorede to flotte mål i 4-0-sejren over Randers.

På grund af påsken ligger U19 Ligaen stille i disse dage, men SønderjyskE’s U19-ligahold var alligevel i aktion onsdag, da Randers kom på besøg for at spille træningskamp.

På et solbeskinnet Haderslev Atletikstadion vandt SønderjyskE en sikker sejr på 4-0, og Nazifi Yahaya fik markeret sig godt i sin første kamp fra start, da han scorede to af målene. Valdemar Frahm og Nicolai Dupont scorede de to øvrige mål.

Nazifi Yahaya er kommet godt i gang i SønderjyskE, efter han kom tilbage fra Africa Cup of Nations, og han fik sine første minutter for U19-holdet, da han i lørdags kom ind i 1-1 kampen mod EfB i Esbjerg.

Onsdag var han i startopstillingen for første gang, og her fik han altså vist, at han kender vejen til mål.

Nazifi var første gang på færde midtvejs i første halvleg, da han med en resolut afslutning placerede bolden ved den fjerneste stolpe, så SønderjyskE kom foran 1-0.

SønderjyskE havde fem U17-spillere med til kampen, og én af dem, Valdemar Frahm, sørgede for 2-0-målet inden pausen, da han scorede efter en sønderjysk standardsituation.

Efter pausen var Nazifi igen på pletten. Han udfordrede omkring kanten af feltet, og satte flot bolden ind til 3-0. Et rigtig godt mål af den 18-årige angriber.

Kampen sluttede med endnu en smuk kasse, da Nicolai Dupont gjorde en Randers-forsvarer rundtosset og fra en spids vinkel skruede bolden ind ved den fjerneste stolpe.

Dermed endte det 4-0 til SønderjyskE’s U19-hold, der nu kan holde påske med god samvittighed.

Den næste kamp i U19 Ligaen er onsdag den 24. april mod OB i Ådalen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus