én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Mød kommunikationschefen: Ravn ser frem til at få fuld fokus på fodbolden

Annonce

Jacob Ravn har haft Sønderjyske Fodbold som sit primære arbejdsområde siden 2009 – først som sportsredaktør på JydskeVestkysten og siden sommeren 2018 som pressechef i SønderjyskE. Fremover bliver han kommunikationschef for Sønderjyske Fodbold med fuld fokus på den sportsgren, han holder allermest af.

Af Stig Kongsted

Det er ikke længe siden, at Jacob Ravn fik sin kamp nummer 500 med Sønderjyske Fodbold i bæltet.

Det blev han flot fejret for af fansene på Sydbank Park ved den seneste hjemmekamp, og det er da også i mange år, at Ravn har haft Sønderjyske Fodbold som sit primære arbejdsområde.

Efter endt praktik på TV3 Sport blev han i 2007 ansat som sportsjournalist på JydskeVestkysten, og siden 2009, hvor han flyttede til Haderslev, fik han Sønderjyske Fodbold som sit ansvarsområde. Det fortsatte, da han blev sportsredaktør på samme avis i 2013, og det var derfor et velkendt ansigt, der blev hentet ind, da han blev præsenteret som pressechef i Sønderjysk Elitesport i sommeren 2018.

I SønderjyskE har han været pressechef for alle fire SønderjyskE-hold, men det primære fokus har været på fodbolden, som har klart mest eksponering og bevågenhed.

For den nye ejerkreds i Sønderjyske Fodbold har det været et stort ønske at få Jacob Ravn med i den nye administration, hvor han kan bidrage med sin solide erfaring inden for medie- og kommunikationsbranchen og bygge videre på den gode udvikling, klubbens egen medieafdeling har været inde i de seneste år.

Han har skullet holde tungen lige i munden i de år, hvor han arbejdsmæssigt har driblet rundt med flere forskellige SønderjyskE-hold, men fodbolden har fyldt det meste af arbejdstiden, og Ravn ser nu frem til at have fuld fokus på fodbolden, som ligger hans hjerte nært.

– Sønderjyske Fodbold har spillet en hovedrolle i hele mit arbejdsliv, og for mig er det en gave, at jeg nu kan koncentrere mig fuldt ud om fodbolden. Jeg har elsket mit job i Sønderjysk Elitesport, men det har også været en svær balance at jonglere med fire hold, og jeg ser frem til, at jeg kan dyrke kommunikationen omkring fodboldholdet i endnu højere grad.

– Siden Sønderjyske Fodbold blev solgt i 2020, har det ligget i kortene, at fodbolden skulle have sin egen administration. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det vil gavne os, at vi kun har ét hold, vi skal drive fremad, for du får nu engang det bedste ud af folk, når de skal fokusere på ét område. Jeg glæder mig over, at Sønderjyske Fodbold også fremover spiller en hovedrolle i mit arbejdsliv, og med det nye ejerskifte er jeg sikker på, at vi går en god, lyseblå fremtid i møde, siger Jacob Ravn.

Kommunikationschef Jacob Ravn er at træffe på 9215 4060 og jr@soenderjyskefodbold.dk.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke