én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Mød Buller: Ny salgsansvarlig føler sig hjemme i sportens verden

Annonce

Ulrik Langmack Nielsen – bedre kendt som Buller – er ny salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold. Han kommer med en solid erfaring i salg, rådgivning og markedsføring, og han har en fortid som eliteidrætsudøver. Bliv klogere på Buller her.

Af Stig Kongsted 

– Buller greb Esbjerg ud.

Sådan stod der på BT’s sportsforside en dag i november 1996, da Vojens Ishockey Klub hentede den første sejr i Esbjerg i 12 år.

Ulrik Langmack Nielsens kælenavn er så velkendt, at det også blev brugt i rubrikken, da ”Buller” blev helten for ishockeyholdet i Vojens, og det var i sportens verden, navnet blev slået fast. Som aktiv vogtede han primært målet for Vojens, men det blev også til en afstikker til Esbjerg.

Skøjter og stav blev lagt på hylden i 2001, og siden har ”Buller” hentet en solid erfaring i salg, rådgivning og markedsføring.

Frem til 2006 drev han sammen med sin far InterSport i Vojens, og siden har han med sine stærke personlige og faglige kompetencer været en vellidt rådgiver i både medie- og byggebranchen. Mange af vores samarbejdspartnere vil måske kende Buller fra hans mange år som medierådgiver hos Budstikken, JydskeVestkysten og Syddanske Medier, mens han i de seneste fem år har været byggerådgiver for HusCompagniet og senest Milton Huse.

Ved siden af sin civile karriere har Buller været både fodboldtræner og formand i Vojens BI, og fodbolden har hele tiden haft en stor plads i hans hjerte.

Nu er Buller tilbage i sportens verden, hvor han føler sig allermest på hjemmebane.

– Jeg skulle ikke bruge lang tid på at tænke over tilbuddet fra Sønderjyske Fodbold, da de henvendte sig. Jeg føler mig hjemme i sportens verden, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet uden for banen. Jeg glæder mig til at blive en del af det stærke sammenhold, der er i klubben, og hjertet banker i forvejen for Sønderjyske Fodbold, så jeg er meget glad for at komme med ombord i det meget spændende projekt, siger Buller.

Han tripper allerede for at komme ud og møde nye og eksisterende samarbejdspartnere.

– Jeg glæder mig til at komme ud og tale om deres muligheder for at støtte Sønderjyske Fodbold, men i høj grad også tale om, hvordan den enkelte virksomhed kan markedsføre sig gennem os. Fodbolden har en enorm eksponering, og det giver vores samarbejdspartnere nogle spændende muligheder, som jeg glæder mig til, at vi sammen kan drage nytte af. Jeg ser frem til et tæt samarbejde med vores sponsorer, og de skal ikke tøve med at tage fat i mig.

Buller træffes på 2850 2121 og på un@soenderjyskefodbold.dk.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke